Search
Close this search box.
New Project (16)
VREME ČITANJA: 2 min

Rađevac ubedljiv protiv Takova

Fudbaleri Rađevca savladali su Takovo (3:0) u okviru 8. kola Srpske lige “Zapad”.
Rađevac je pre ove utakmice bio u velikoj rezultatskoj krizi. Ekipa iz Krupnja nije slavila na pet mečeva, iz kojih su odneli samo dva boda. Danas su u potpunosti nadigrali Takovo i sasvim zasluženo slavili.
Domaći su rano načeli protivnika i već u prvom poluvremenu su praktično rešili pitanje pobednika. Dvostruki strelac na ovoj utakmici bio je odlični Glišić, dok je jedan gol postigao i Uroš Kojić.
Glišić je prvi zatresao mrežu gostiju u 8. minutu meča. U 29. isti igrač povećava prednost na 2:0. Pred sam kraj prvog poluvremena, u 41. minutu, Kojić postiže pogodak i stavlja tačku na ovaj meč.
Ekipa Takova praktično nije stvorila nijednu ozbiljniju šansu za gol i nastavljaju sa vrlo slabim igrama. Trenutno su samo jedno mesto iznad zone ispadanja sa osam bodova iz isto toliko utakmica.
Napadač domaćih, strelac pogotka na današnjem meču Uroš Kojić, prokomentarisao je ovaj susret za naš portal:
“Ovo je bila najvažnija utakmica do sada. Toliko su nam bila potrebna ova tri boda, da smo cele nedelje govorili samo o ovih 90 minuta. Ekipa je u prvom poluvremenu odradila lavovski posao i mogu samo da budem ponosan na ceo tim. Takođe, što se mene tiče, novi gol je došao u pravo vreme. Nisam bio zadovoljan u prethodnim mečevima, izostala je prava završnica, ali to je bio motiv više da se podignem i pokažem koliko mogu.
Ovaj tim može mnogo više od prikazanog. U nekim mečevima smo ispustili bodove, a bili smo bolji. Iako je Smederevo možda i najjači tim prvenstva, mi smo imali mnogo više šansi koje nažalost nismo iskoristili. Međutim, to se sve zove juče, mi gledamo napred kako bi iz meča u meč nastavili sa pobedama.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad