Search
Close this search box.
New Project (18)
VREME ČITANJA: 2 min

IMT bolji od Rada, Inđija slavila protiv Jedinstva

Odigrane su četiri utakmice 12. kola Prve lige Srbije, a ubedljivo najinteresantnije bilo je na Banjici, gde je IMT posle velike drame pobedio ekipu Rada.
Fudbaleri Inđije su dobrim izdanjem, pre svega u prvom poluvremenu, savladali Jedinstvo sa 2:1 i došli do bodova koji ih ostavljaju pri vrhu tabele Prve lige. Gosti su prvi pripetrili u trećem minutu posle kornera, ali je golman Rnić dobro intervenisao. Nedugo zatim, Slaviša Stojanović je izveo slobodan udarac, ali je lopta prohujala pored gola. Isti igrač je u 22. minutu iskoristio odličan centarašut Kukolja i udarcem glavom doveo Inđiju u vođstvo. Nije se ni stišalo slavlje domaćih, a usledio je novi gol Stojanovića. Ovoga puta uputio je odmeren i precizan šut sa 12-13 metara i nadmudrio golmana gostiju – 2:0.
Drugo poluvreme donelo je ravnopravniju igru. Ubljani su zaigrali hrabrije i agresivnije, a već u 50. minutu uspeli su da prepolove prednost Inđije. Strelac je bio Kvaku Karikari, koji je definitivno postao ljubimac navijača Jedinstva. Odlični mladi fudbaler iz Gane postigao je svoj već četvrti gol na osmoj odigranoj utakmici.
Do pobede su stigli i fudbaleri IMT-a. Oni su na Banjici bili bolji od Rada – 3:2. U prvom delu meča “traktoristi” su ostavili bolji utisak i golovima Vidića u 7. i Lukovića u 23. minutu stekli dva gola prednosti. Da se neće tako lako pomiriti sa porazom, fudbaleri Rada pokazali su već u prvom napadu u nastavku utakmice. Marković je prepolovio prednost rivala. U 77. minutu Mandić je izjednačio na 2:2. “Građevinari” su bili u naletu i delovalo je da mogu čak i do potpunog preokreta. Ipak, u 87. minutu Glišić postiže i treći gol za goste koji su se ovim trijumfom učvrstili na prvom mestu tabele.
U duelu odigranom u Klupcima između Loznice i Železničara nije bilo golova, dok je Metalac golom u 51. minutu savladao Trajal rezultatom 1:0.
Izvor: maxbetsport.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE