Search
Close this search box.
1664743342155
VREME ČITANJA: 2 min

Hajduk čvrsto drži vrh

Fudbaleri Hajduka iz Divoša slavili su protiv Indeksa (3:0) u 8. kolu VFL “Jug”.
U 13. minutu levokrilni napadač domaćih je iz povoljne pozicije pogodio prečku gola Indeksa. Međutim, samo minut kasnije gostima nije bilo spasa.
Golman Buzadžija je slabo ispucao loptu, ona je stigla do kapitena Divošana Halilovića koji je sjajnom parabolom sa preko 20 metara pogodio gol gostiju za 1:0.
Domaćin je duplirao prednost u 41. minutu. Sa leve strane je po zemlji centrirao Nađ, a Halilović je udarcem sa ivice kaznenog prostora postigao svoj drugi gol (2:0).
U nastavku smo dugo gledali igru između dva šesnaesterca. Sam finiš je ponovo pripao Hajduku. Galić je propustio dve prilike. U 89. minutu tukao je glavom sa pet metara pravo u Buzadžiju, dok je minut kasnije pogodio stativu gola ekipe iz Novog Sada.
Do zasluženog trećeg gola Sremci dolaze u 2. minutu nadoknade vremena. Krmar je centrirao sa desne strane, a na drugoj stativi Nađ makazicama sa 6-7 metara postiže prelep pogodak za 3:0.
Trener Indeksa Nenad Rajić čestitao je domaćinu na zasluženoj pobedi:
“Čestitke ekipi Hajduka na zasluženoj pobedi. Imaju dovoljan broj kvalitetnih igrača da reše meč u svoju korist. Mi se okrećemo utakmici sa Pazovčanima. Naš cilj su pobede na domaćem terenu. Već imamo 16 osvojenih bodova što je sasvim zadovoljavajuće”.
Šef struke domaćina Bojan Vuković bio je zadovoljan nakon utakmice:
”Zadovoljan sam kako smo odigrali. Zalužena pobeda mog tima. Sve čestitke idu igračima oni su najzaslužniji za pobedu. Igrali smo sigurno u oba poluvremena. Uz postignute golove promašili smo još nekoliko šansi. Okrećemo se duelu sa Železničarom u Inđiji.”
Hajduk-Indeks 3:0
Stadion: Hajduka u Divošu, Gledalaca: 200
Strelci: 1:0 Halilović 14. minut, 2:0 Halilović 41. minut, 3:0 Nađ 92. minut
Sudija: Ognjen Mitrović, pomoćnici: Marko Gaćinović i Veljko Vukmirović, Žuti kartoni: Jević, Pavlović (Hajduk).
Hajduk: Trkulja, Skopljak, Halilović (Šućak), Jević, Nikolić, Krmar, Nađ, Ignjić, Galić (Savićević), Erak (Mandić), Pavlović (Simić).
Indeks: Buzadžija, Novevski (Vuković), Kačavenda (Belić), Knežević, Babić, Ivelja, Stojanović (Topić), Radmilović (Jovanov), Marić (Marinković), Ilić, Renić.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”