Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

TSC, Voždovac i Napredak osvojili tri boda

TSC, Voždovac i Napredak slavili su u utakmicama 13. kola Superlige Srbije.
Fudbaleri Napretka zabeležili su četvrtu pobedu ove sezone, najubedljiviju do sada. Nakon tri minimalca, u 13. kolu Superlige Srbije savladali su Kolubaru rezultatom 4:0.
Pobednik duela pod Bagdalom mogao se naslutiti već posle nešto više od pola sata igre kada je domaćin poveo sa 3:0.
Napadač Marko Šarić ponovo je dao veliki doprinos u novom trijumfu Kruševljana. Načeo je mrežu gostiju u 11. minutu, baš kao i u pobedi protiv Mladost GAT (1:0) i Spartaka u Subotici (2:1).
Potom se raspucao i Marko Putinčanin, bio je precizan u 26. i 33. minutu za ubedljivih 3:0. Tački na trijumf stavio je Bojan Čečarić. Utakmicu je počeo sa klupe, šansu je dobio u poslednjih 20 minutu, u samom finišu postavio je konačnih 4:0.
Fudbaleri Voždovca brzo su se vratili u pobednički ritam nakon ubedljivog poraza kod kuće u prošlom kolu od Čukaričkog (0:3).
Na gostovanju Javoru slavili su rezultatom 2:0, bio je to peti trijumf Voždovčana na poslednjih sedam utakmica, tačnije, od dolaska na klupu Nikole Puače.
Mrežu domaćina načeo je desni bek Marko Mijailović u 32. minutu, a tačku na pobedu stavio je Miloš Pantović u finišu meča, da bi isti igrač ubrzo zaradio i isključenje.
Dok Voždovčani blistaju, tim iz Ivanjice nastavio je sa slabim rezultatima. U minulih sedam duela osvojio je samo bod, prethodno je kao domaćin poražen protiv Radničkog 1923 (0:1), Kolubare (0:1) i sada Voždovca, dok je remizirao sa Radnikom (2:2) kome je to jedini bod na strani ove sezone.
TSC je nastavio sa sigurnim igrama u Superligi Srbije. U 13. kolu dočekao je Radnik i slavio rezultatom 2:1.
Izabranici Žarka Lazetića vezali su četiri pobede kao domaćini, a na poslednjih osam mečeva u šampionatu Srbije su neporaženi (pet popeda i tri remija).
Za to vreme, tim iz Surdulice ostaje zakucan na dnu tabele. I dalje je bez trijumfa ove sezone, uz četri remija, zabeležio je devet poraza. Mogli su gosti da stignu bar do boda, u 5. minutu nadoknade golman domaćih Veljko Ilić zaustavio šut iz penala Miloša Spasića.
Radnik je dobro počeo, Oreščanin je sredinom prvog dela doneo vođstvo, ali je domaćin preokrenuo rezultat. Na identičan način odbrana Surduličana je dva puta kapitulirala. Goran Antonić je centrirao, a njegovi saigrači dobro reagovali glavom u petercu i matirali odbranu rivala.
Najpre je u u 31. minutu Saša Jovanović bio precizan, da bi na početku drugog dela na slilčan način pogodio i Martin Mirčevski za pobedu od 2:1.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

TSC, Voždovac i Napredak osvojili tri boda

Možda vas zanima

TABELA super lige