Search
Close this search box.
1664652963108
VREME ČITANJA: 2 min

Somborcima samo bod u Kuli

U komšijskom derbiju nije bilo pobednika pa ni golova.
Somborci su imali više od igre, sjajne prilike pogotovo u prvom delu, ali su hrabri Kuljani sve izdržali i došli do boda. U prvom delu Radnički je dva puta pogađao stativu. Prvi put je to bilo u 17.minutu kada je Matijević šutirao iz slobodnog udarca sa 20 metara. Drugi put okvir gola domaćih se tresao u 43.minutu posle šuta Luke Jovanića.
Domaće je u nekoliko navrata spasao i fenomenalni golman Nikola Simonović koji je odlično reagovao nakon udaraca Matijevića, Jovanića,Švonje.Najbolju i jedinu priliku za Hajduk nije iskoristio Velkovski. Nakon njegovog udarca u 32.minutu loptu je na putu ka golu zaustavio uklizavanjem Goronjić. Na kraju je ostalo 0:0.
Trener domaćih Željko Račić je zadovoljan bodom:”Bila je ovo tvrda utakmica po teškom i raskvašenom terenu. Gosti jesu imali inicijativu,ali mislim da je remi pravedan rezultat”.
Sa druge strane šef struke Somboraca Igor Radusinović nije bio zadovoljan posle utakmice:”U meču po teškim vremenskim uslovima imali smo više od igre, nekoliko šansi. Dva puta smo u prvom delu pogadjali okvir gola. Mislim da smo zaslužili pobedu ali neiskorišćene šanse su nas koštale”.
U narednom 9.kolu Radnički u Somboru dočekuje Borac iz Šajkaša, dok će Hajdu.k gostovati Prvom maju u Rumi.
Hajduk 1912-Radnički 1912 0:0
Stadion Hajduka u Kuli, gledalaca 250,  sudija: Aleksandar Janković, pomoćnici: Boško Rašković i Vladimir Radosavljević, žuti kartoni: Simonović, Potkozarac, Brborić, Šakić, Masalušić, Panjak(Hajduk), Švonja, Petrović, Vujošević, Miličković, Glišović(Radnički).
Hajduk: Simonović, Velkovski, Potkozarac, Jović, Abramušić, Brborić, Šakić(Damjanović), Matijašević(Trimanović), Masalušić, Panjak(Kočiš), Šušnjar.
Radnički: Vidaković, Dimković, Matijević, Jovanić, Švonja, Stevanović, Petrović(Juhik), Goronjić, Nemanja Marković, Vujošević(Miličković), Vido Marković(Glišović).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Somborcima samo bod u Kuli

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina