Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Meševo slavilo u Prokuplju

Fudbaleri Topličanina su posle 5 utakmica bez poraza, upisali i drugu uzastopnu “nulu” u 8. kolu Srpske lige Istok.
Gosti su već u 2. minutu stigli do prednosti. Izgubili su Prokupčani loptu na sredini terena. Meševo je organizovalo brzu akciju po desnoj strani, prvi udarac je uspeo da zaustavi golman Novaković. Za odbijenu loptu se u petercu domaćina izborio Filip Petrović i doveo svoj tim u vođstvo.
Još se domaći nisu oporavili od prvobitnog šoka, a već je bilo 0:2. U 7. minutu Nemanja Smiljković je izveo slobodan udarac sa leve strane, desetak metara od gol-aut linije. Iznenadio je golmana Novakovića, lopta je nezgodno odskočila i završila u mreži Topličanina.
Zapretio je gostima u prvom delu Jovanović dva puta šutevima sa distance, ali promene rezultata nije bilo.
Posle prvog poluvremenu u kojem su gosti kontrolišali dešavanja na terenu, u nastavku nešto bolja igra domaćina. Lopta je češće bila na polovini gostiju, ali bez akcija koje bi donele radost navijačima Topličanina.
U samom finišu slična slika kao na samom početku. Lepa akcija gostiju, lako su ofanzivci Meševa stigli do golmana Novakovića, Prvi udarac Markovića golman Topličanina je ukrotio, odbijena lopta je ponovo došla do Luke Markovića koji je sa “peterca” postigao i treći pogodak za goste iz Meševa za konačnih 0:3.
U sledećem, 9. kolu Meševo na svom terenu dočekuje Jagodinu, dok Topličanin očekuje gostovanje u Brzom Brodu.
Foto: printscreen YouTube

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok