Search
Close this search box.
1664520822511
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun u Dobanovcima uz direktan prenos

U 8.kolu Srpske lige „Beograd“ Zemun gostuje u Dobanovcima.

Dojučerašnji prvoligaš Budućnost ugostiće jednog od glavnih favorita ekipu Zemuna. Očekuje se dobar meč uz direktan prenos na YouTube kanalu MerkurXtip. Utakmica se igra u subotu od 15 časova i 30 minuta. Kolo otvaraju već danas BASK TEK i Ušće Novi Beograd. Domaćin je favorit na Carevoj ćupriji uz početak susreta od 15:30.
Matine program je u subotu od 10 sati. Doskorašnji lider Sinđelić ima ulogu favorita protiv mlade ekipe Teleoptika. Još tri utakmice će se odigrati u subotnjem popodnevnom terminu od 15:30. Probuđeni OFK Beograd dočekuje visokoplasiranu Prvu iskru iz Bariča. To je i derbi susrtet ovog kola. U Borči će se sastati BSK i Brodarac i tamo se očekuje zanimljiv duel. Vodeći Torlak koji ima sve četiri pobede u gostima ide na Novi Beograd gde ga očekuje domaći Studentski grad.
Nedelja nam donosi dve poslednje utakmice kola. U Lazarevcu domaći Borac pokušaće da nanese prvi prvenstveni poraz jedinoj neporaženoj ekipi Zvezdari. Utakmica počinje u 10 časova, a gosti sa Bulbuldera su ipak blagi favoriti. Jedinstvo će u Surčinu ići na pobedu protiv poslednjeplasiranog Radničkog iz Obrenovca. Popodnevni termin je u pitanju pa svi ljubitelji srpskoligaškog fudbala mogu ispratiti obe nedeljne utakmice.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd