Search
Close this search box.
Screenshot_20220822-235639__01
VREME ČITANJA: 1 min

Veliki derbi u Padinskoj Skeli

Derbi susret 8.kola Beogradske zone igra se u nedelju u Padinskoj Skeli.
Drugoplasirani PKB i trećeplsirano OFK Žarkovo će u nedelju podeliti megdan na levoj obali Dunava. Utakmica se igra u nedelju sa početkom od 15,30.
Prve dve utakmice na programu su već u subotu. Termin je isti 15 časova i 30 minuta. Šušnjar kao jedna od dve neporažene ekipe je apsolutni favorit protiv Sremčice. OFK Mladenovac će ugostiti Kosmaj iz Ralje.
Pored derbija u Padinskoj Skeli u nedelju se igra još pet susreta ovog kola. Nedeljni program od 11 časova otvaraju Beogradski Hajduk i lider GSP Polet Dorćol . Tim sa Dorćola je favorit, ali će domaći skupo prodati kožu. Ostale četiri utakmice se igraju u popodnevnom terminu.
U Malom Mokrom Lugu Crvena zvezda će pokušati da dodje do prve prvenstvene pobede protiv neugodnog Napretka iz Medoševca. Komgrap I Lokomotiva su dve ekipe približnih kvaliteta pa će u ovom duelu odlučivati detalji. Poslednjeplasirani Boleč juri takodje prvi trijumf. Neće biti lako jer u Boleč dolazi kvalitetna ekipa Leštana. Barajevo kao druga ekipa bez poraza u dosadašnjem delu takmičenja gostuje ekipe Zuce 2019.
Trend velikog broja postignutih golova prisutan je praktično od početka sezone. Nadamo se da će tako biti i u nastavku.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone