Search
Close this search box.
New Project (14)
VREME ČITANJA: 1 min

Najava kola zapadno-moravske zone

Za vikend se igraju utakmice 7. kola zapadno-moravske zone, koja je izuzetno ujednačena.
Lider iz Užica, ekipa Jedinstvo Putevi, gostovaće imenjaku u Konjevićima. Užičani uz pet pobeda imaju samo jedan poraz i to u derbiju protiv Omladinca. U ovoj utakmici imaju ulogu favorita za osvajanje nova tri boda. Žele da nastave niz pobeda i dobrih rezultata, kako bi ostali na čelu tabele.
Drugoplasirana ekipa Omladinca dočekuje na svom terenu Jasen iz Brodareva. Jasen je tek na 11. mestu i sve osim pobede domaćina bilo bi pravo iznenađenje. Ekipa iz Zablaća važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje lige, pa se bodovi u ovakvim utakmicama ne smeju ispustiti.
U Čačku će biti odigran još jedan izuzetno zanimljiv susret. Sloboda i Zlatar iz Nove Varoši odigraće derbi utakmicu 7. kola. Sloboda je trenutno treća, dok je Zlatar peti. Razlika između ove dve ekipe je tri boda i ukoliko Zlatar pobedi, preskočiće Slobodu na tabeli.
Sevojno dočekuje Savinac iz Visibabe. Sevojno je dobro otvorilo sezonu, ali sigurno je da su mogli i bolje. Zabeležili su dva poraza od Slobode i Poleta, ali su uspeli da osvoje deset bodova. Savinac je deveti sa tri boda manje i u ovoj utakmici pokušaće da ostanu neporaženi.
U preostala tri susreta snage će odmeriti Crnokosa i Kej, Spartak 1976 i Polimlje, a poslednji meč igraju Lazarica i Polet.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone