Search
Close this search box.
New Project
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi kola u Priboju, Budućnost i Sloga (P) u Sevojnu

Najavu 8. kola Srpske lige “Zapad”, započinjemo duelom između FAP-a i Tutina.
Fudbaleri FAP-a dočekaće na svom terenu goste iz Tutina. “Kamiondžije” kao jedna izuzetno dobra ekipa, sa odličnim pojedincima pokušaće da dođe do nova tri boda. Neće imati lagan posao, jer im u goste dolazi Tutin. Trenutna razlika između ove dve ekipe je samo dva boda, a pobeda bi i jednima i drugima predstavljala veliki vetar u leđa.
Zanimljiva utakmica biće odigrana i u Sevojnu. Tamo će ariljska Budućnost igrati kao domaćin, zbog kazne koju im je izrekao disciplinski sudija FSRZS. U goste im dolazi požeška Sloga, koja ima jedan od najslabijih startova u poslednjih nekoliko sezona. Ekipi iz Arilja su preko potrebni bodovi, pa se očekuje dobra utakmica sa dosta golova.
Vodeća i trenutno jedina ekipa sa maksimalnim učinkom Smederevo ide u Bogatić. Tamo će ih dočekati poslednjeplasirana Mačva, koja trenutno ima samo jedan bod. Smederevo je u ovoj utakmici veliki favorit i sve osim pobede gostiju bilo bi veliko iznenađenje. Mačva se nalazi u velikom problemu i ako nastave da beleže ovakve rezultate, možemo slobodno reći da ih od sledeće sezone gledamo u zoni.
Drugoplasirani Borac odmeriće snage sa ekipom Reala. Borac već sada zaostaje pet bodova za liderom, ali se Čačani nadaju da mogu da stignu do prvog mesta. Real ove sezone igra promenjivo, međutim mogu biti zadovoljni trenutnim učinkom. Nalaze se na sredini tabele i imaju deset odvojenih bodova. Borac jeste favorit, ali ne treba potcenjivati ni ekipu iz Podunavca.
Od ostalih utakmica, u Ljubiću, Polet dočekuje Mihajlovac, Rađevac će ugostiti Takovo, Sloga iz Bajine Bašte gostuje u Požarevcu, dok će u Valjevu snage odmeriti Budućnost Krušik i kraljevačka Sloga.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad