Search
Close this search box.
1664464375258
VREME ČITANJA: 1 min

Lazar Ristovski drugi put igrač kola

Vezni fudbaler Zemuna Lazar Ristovski po drugi put izabran za igrača kola.

Po glasovima posetilaca našeg sajta za najboljeg igrača 7.kola Srpske lige „Beograd“ odlični fudbaler tima iz Gornje Varoši Lazar Ristovski je izabran za najboljeg. Ovo je Lazaru drugi put, nakon 2.kola, da je izabran: „Iskreno lepo je videti da sam izabran za igrača kola i to po drugi put. Sigurno je da mi prijaju pohvale“.
U prvih sedam kola ekipa Zemuna nije startovala prema očekivanju, dok suprtono tome mladi igrač igra veoma dobro: „Mojim igrama jesam zadovoljan, dok kao ekipa možemo bolje. Došlo je mnogo novih igrača, sve to treba da se složi. Kada sve to bude u redu malo koja ekipa može da nam parira“.
Na vrhu tabele su novajlije u ligi Torlak i Sindjelić, dok je Zemun trenutno na petom mestu: „ Igrali smo protiv Torlaka gde smo izgubili 1:0. Oni su postigli gol iz kontre, dok smo mi promašili mnogo prilika. Ko je gledao taj meč video je da smo mi mnogo kvalitetniji. Zato smo u prethodnom kolu u Obrenovcu sve naplatili“.
Već za vikend Zemun u 8.kolu gostuje u Dobanovcima: „Gostovanje ekipi Budućnosti je dosta teško. Medjutim mi igramo za Zemun, znamo kakve su ambicije kluba i na svakoj utakmici idemo na pobedu“.
Susret u Dobanovcima se igra u subotu od 15 časova i 30 minuta uz prenos na You Tube kanalu MerkurXTipa.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd