Search
Close this search box.
Đurđević
VREME ČITANJA: 2 min

Đurđević: Nemanja Matić je veliki čovek i sportista

Danas smo za vas pripremili intervju sa prvotimcem Vrela Markom Đurđevićem.
Đurđević je seniorsku karijeru započeo davne 2007. u FK Tulari. Kasnije je u nekoliko navrata branio boje Prve Iskre iz Bariča.
U karijeri je još nastupao i za Radnički iz Nove Pazove, Radnički iz Obrenovca, a u Vrelo dolazi 2018. iz Prve Iskre. Danas uspešno brani boje Vrela i jedan je od najboljih pojedinaca u ovoj ekipi.
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i svoje ekipe?
“Dosadašnji učinak ekipe, posle odigranih kola je zadovoljavajući. Prvo kolo smo otvorili pobedom na teškom gostovanju u Prnjavoru. Posle toga smo malo neočekivano remizirali kući i usledio je poraz na strani od Ribnice iz Mionice. Dobijeni derbi protiv uvek dobre ekipe Radničkog iz Valjeva nas je vratio na dobar put. Dva gostovanja posle toga, pobeda i nerešeno su dobra uvertira za naredni meč, koji igramo za vikend protiv ekipe Zadrugara iz Lajkovca. Nadam se sve boljim igrama kako sebe tako i ekipe u celini.”
Kakva je atmosfera u klubu i šta očekuješ od svog kluba do kraja sezone?
“Atmosfera u klubu je dobra. Vlasnik kluba Nemanja Matić je veliki sportista, a pre svega veliki čovek. Čini sve da nam u klubu svima bude prijatno i atmosfera je odlična. Svi smo prezadovoljni kako klub funkcioniše i odnosom prema svakom igraču.”
Kakvo je po tvom mišljenju stanje u zonskim ligama na Zapadu trenutno i šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu, kakve su ti ambicije?
“Prošle sezone sam delio prvo mesto najboljeg strelca zone kolubarsko-mačvanske. Što se mene lično tiče uvek dajem maksimum na svakoj utakmici, trudim se da uvek dam više i trud se uvek isplati. Imam odlične saigrače i mislim da smo favoriti za ulazak u Srpsku ligu “Zapad”. Liga je kvalitetna i ima dosta dobrih ekipa. Mislim da je liga kvalitetnija nego prošle sezone. Drago mi je što ćemo imati dosta dobrih utakmica da odigramo i da publici pružimo mogućnost da gleda dobre mečeve. Inače kod nas, kad igramo kući, uvek bude dosta navijača i to je ono što nas sve čini srećnim. Nemanja je izgradio stadion u svom mestu Vrelu, koji je jedan od lepših objekata, mislim u Zapadnoj Srbiji.” – završio je naš razgovor Marko Đurđević.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone