Search
Close this search box.
1664383581312
VREME ČITANJA: 1 min

Četiri tima sa po dva igrača u timu kola

U timu 7.kola Srpske lige „Beograd“ nalazi se po dva igrača iz četiri kluba.

Među najboljih jedanaest OFK Beograd ima dva defanzivca. Štoper Igor Čermelj i desni bek Danko Radić, bili su strelci za Romantičare u pobedi nad ekipom Ušća u gostima. Zemun je bio ubedljiv u Obrenovcu protiv domaćeg Radničkog. Vezista Lazar Ristovski i mladi špic Dimitrije Antić su svojim golovima doprineli ubedljivoj pobedi od 4:0.
Dva igrača u timu kola ima i Brodarac. Na Novom Beogradu pobeđen je Studentski grad, a golove za domaćina postigli su levi bek Mladen Miljković i desno krilo Ivan Tejić. Partizanova filijala Teleoptik je sa 2:0 pobedio BASK TEK. Centarfor Sava Arambašić i centralni vezista Uroš Stojanović su odličnom igrom i postignutim golovima zaslužili mesto u idelanom timu kola.
Lider Torlak i Jedinstvo su podelili bodove 1:1. Pogodak za vođstvo Surčinaca delo je mladog štopera Đorđa Skoka što mu je donelo mesto u timu. Milan Zorica krilni igrač Budućnosti iz Dobanovaca, tri minuta pre kraja meča doneo je svome timu bod na gostovanju Borcu u Lazarevcu. Gol za mesto na levom krilu tima kola.
BSK je iznenadio Prvu Iskru u Boleču i došao do druge pobede u prvenstvu. Velike zasluge za to idu čuvaru mreže gostiju Ivanu Guteši. On je svojim odbranama zauzeo meto na golu tima kola Srpske lige „Beograd“.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd