Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 7. kola Srpske lige Istok

I ove nedelje redakcija Msporta bira tim kola u Srpskoj ligi Istok u formaciji 4-4-2.
U derbiju kola Dubočica je u Paraćinu pobedila SFS Borac golom Marka Đorđevića. Mladi fudbaler je u timu kola, a uz njega i Dušan Mladenović koji igra jednu od najboljih sezona karijere.
Na golu mladi čuvar mreže Car Konstantina Vuk Vukadinović. U redove “carića” došao je na pozajmicu iz Radnika, a prema izveštajima sa terena i pored poraza bio najzapaženiji u duelu na niškom Bubnju. Iz ovog duela u timu kola i “desetka” Radničkog iz Svilajnca Danijel Zlatković koji je vodio svoj tim do pobede.
Jagodina je u seriji pobeda, a četvrta u nizu ostvarena je na teškom gostovanju u Trgovištu. Strelac oba pogotka za Jagodince bio je Stefan Stanisavljević, a u odbrani je još jednom na visini zadatka bio Zoran Galić.

U špicu uz Stanisavljevića i sve bolji Miloš Kocić, golgeter Timočanina. Posle izjednačenja Topličanina Kocić je sa dva gola razrešio sve dileme oko pitanja pobednika ovog duela.
Lider je i u Paraćinu nastavio sjajnu seriju od sada već 7 uzastopnih prvenstvenih pobeda. Strelac jedinog gola na utakmici Bojan Dojkić je odradio veliki posao u odbrani koja je i dalje najbolja u ligi sa samo 3 primljena gola.
U odbrani tima 7. kola mladi Vanja Pekić iz Vlasine. U timu kola mesta su rezervisana i za Lazara Maljkovića iz Brzog Broda i Dušana Milanovića iz Budućnosti koji su imali zapažene uloge u pobedama svojih timova.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok