Search
Close this search box.
Kikinda
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi pripao Kikinđanima

Derbi meč je odigran u Kikindi gde je domaćin OFK Kikinda savladala do ovog kola lidera Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva sa 4:1.
Poraz Karađorđevčana iskoristio je prvi pratilac Sloboda. Ekipa iz Novih Kozaraca slavila je u Banatskom Karlovcu protiv domaćeg Proletera sa 3:1 i preuzela čelnu poziciju na tabeli.
Pravu goleadu videli smo u Žitištu. Begej je ubedljivo savladao Jedinstvo Stević iz Kačareva sa 6:2. U Vlajkovcu Jedinstvo je stiglo do druge prvenstvene pobede. Pobeđena je ekipa Omladinca iz Botoša minimalcem od 1:0.
U jednom od derbija sredine tabele u Kovinu, Radnički je sa 2:0 pobedio Borac iz Starčeva. Poslednjeplasirana Mladost u Omoljici nije uspela da savlada ekipu Žaka iz Kikinde. Bilo je nerešeno 1:1.
Sigurna na domaćem terenu bila je ekipa Vojvodine iz Perleza. Sa ubedljivih 3:0 savladana je Kozara iz Banatskog Velikog Sela. Još jedna pobeda domaćeg sastava viđena je u Ruskom Selu. Crvena zvezda je minimalnim rezultatom od 1:0 savladala Polet iz Idvora.
Promena na čelu tabele pokazala je da nas u ovoj ligi očekuje dosta uzbuđenja. Kako stvari stoje, do poslednjeg kola se neće znati ko će biti putnik za viši rang.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”