Search
Close this search box.
Нови пројекат (1)
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 7. kola Srpske lige “Zapad”

Još jedan ponedeljak i još jedan pregled kola Srpske lige “Zapad” samo na našem portalu.
Smederevo nastavlja da gazi sve pred sobom. Proteklog vikenda slavili su u komšijskom derbiju protiv Mladog Radnika ubedljivim rezultatom 3:0. Strelci za Smederevce bili su Dimitrijević, Vukadin i Jovanović. Trenutno su jedina ekipa koja ima maksimalan učinak.
U Bajinoj Bašti Sloga je, blago rečeno, razbila ekipu Budućnosti. Sloga igra promenjivo, ali stiče se utisak da su jedna izuzetno kvalitetna ekipa. Mogli je ekipa iz Bajine Bašte da bude u samom vrhu tabele, ali im za sada fali kontinuitet. U ovom kolu su slavili 3:0, a golove su postigli Brunčević, Lakušić i Filipović.
Jedna jako dobra i kvalitetna utakmica odigrana je u Valjevu. Tamo je domaća Budućnost savladala Polet rezultatom 3:2. Poveli su domaći preko Rajevca, a u 56. minutu Filipović je povisio na 2:0. Golom Stevlića iz jedanaesterca, Polet se vratio u igru, međutim samo tri minuta kasnije Aleksić postiže i treći gol za domaće. Konačan rezultat postavio je Gavrović u 83. minutu.
Takovo je na svom terenu, u Gornjem Milanovcu, bilo bolje od Mihajlovca. Domaći su slavili sa 3:1 i tako osvojili izuzetno bitna tri boda. Mihajlovac je sada 14. i nalazi se u problemu. Sledeće kolo, Takovo gostuje u Krupnju, dok će Mihajlovac takođe gostovati u Ljubiću.
Pobede u ovom kolu, ostvarili su i FAP protiv Sloge (K) sa 0:1. Real je takođe bio uspešan na svom terenu protiv Mačve (2:1). Dva susreta koja su završena bez pobednika igrala su se u Tutinu i Požegi. Tutin je remizirao sa Borcem (1:1), dok su Sloga (P) i Rađevac odigrali bez golova.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad