Search
Close this search box.
New Project (10)
VREME ČITANJA: 2 min

Jedinstvo Putevi i Omladinac nastavljaju da ređaju pobede

Zapadno-moravska zona se polako kristališe i već sada dobijamo imena potencijalnog prvaka.
U 6. kolu ove zone, viđene su tri pobede domaćina, dve pobede gostiju, kao i dva remija. Najinteresantnije je bilo u Prijepolju, gde je domaćem Polimlju u goste dolazio Omladinac iz Zablaća.
Utakmica je završena pobedom gostiju od 1:2. Ekipa Omladinca je već u prvom poluvremenu, golovima Ilića u 17. i Tomovića u 34. minutu imala prednost od dva pogotka. Jedini strelac za domaće bio je Cvijović u 57. minutu igre.
I ekipa Jedinstvo Putevi iz Užica nastavlja sa jako dobrim igrama. U ovom kolu deklasirali su Spartak 1976 iz Trnave rezultatom 5:0. Golove za Užičane postigli su Vučković, Marić, Filipović, Lazović i Negovanović.
Prvu pobedu u ovoj sezoni ostvarila je ekipa Keja. Oni su na terenu u Parmencu nadigrali Lazaricu sa 2:1. Poveli su u 41. minutu preko Bogosavljevića, da bi Mićović u 84. povećao na 2:0. Jedini pogodak za goste postigao je Božić tri minuta kasnije.
Sloboda iz Čačka je ovo kolo gostovala ekipi Savinca. Sloboda je bila favorit u ovom susretu i to je opravdala ubedljivom pobedom od 1:4. Po dva pogotka za Čačane postigli su Jovović i Drakulić, dok je jedini strelac za domaće bio Mitrović.
I Polet je zabeležio pobedu u ovom kolu. Oni su u Trbušanima savladali Sevojno rezultatom 2:0. Domaći su odigrali jedan jako dobar meč i golovima Martaća i Vasiljevića sačuvali sva tri boda. Polet je sada na 10. mestu sa šest bodova, dok je Sevojno 6. sa deset bodova.
Nerešeno je bilo u Novoj Varoši gde su Zlatar i Jedinstvo remizirali (2:2). Jedini susret bez pogodaka odigran je u Brodarevu, gde su Jasen i Crnokosa podelili bodove.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone