Search
Close this search box.
New Project (9)
VREME ČITANJA: 2 min

Bratstvo nastavlja da “melje” protivnike

Bajša i Mladost iz Turije ubedljivi, bez remija i ovo kolo, postignuto 24 pogodaka.
U subotu je ekipa OFK Mladosti nakon dužeg vremena slavila, a Bajša bila nemilosrdna na gostovanju u Bačkoj Palanci.
Drugi dan, odigrano šest mečeva, samo Bratstvo 2019 je slavilo kao gost i produžili su trijumfalni niz za odličan start. Kući su sigurni bili Mladost iz Turije, imenjak iz Bačkog Petrovca, Preporod, Radnički 1905 iz Bajmoka i Hercegovac.
Ekipa iz Apatina je slavila protiv Vojvodine iz Bačkog Gradišta u veoma neizvesnom meču, pobedonosni pogodak doneo je pred kraj meča rezervista Aleksandar Krunić. Ovo je drugi trijumf za Apatince, koliko ima i ekipa Vojvodine.
Bajša je poprilično lako savladala Bačkopalanačka Krila Krajine, četiri gola u mreži tima sa „Tikvare“ i pad na dno tabele. Stefan Morović je bio junak meča sa dva postignuta pogotka, jedan sa bele tačke, a Danilo Pejović koji je načeo rivala i Albert Lekaj koji je dokrajčio samo su otvorili rane domaćeg sastava.
U derbiju kola Preporod je golom Nemanje Bursaća početkom drugog dela slavio protiv OFK Vrbasa i bio bolji tokom većeg dela meča, pobeda je mogla biti i ubedljivija. Preporod nastavlja poteru za Slogom i Bratstvom, a Vrbas će tražiti priključak.
Minimalcem je slavila i ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca, a jedini gol u mreži Bačke 1901 zasluga je stamenog centarfora Aleksandra Grkovića koji postiže gol sredinom drugog poluvremena. Obe ekipe su u sredini tabele.
Nastavlja ekipa Bratstva da niže trijumfe, a ovaj put pao je sastav žilavih Ratkovčana. Radnički 1918 postigao je pogodak ali je poražen prvi put u ovoj sezoni na svom terenu, strelac za domaćina bio je Milan Gugleta, a gol je postigao početkom drugog poluvremena i ublažio poraz.
Za goste golove je postigao Srđan Vuković (dvostruki strelac). Pogodak je postigao početkom meča i krajem prvog poluvremena čime je doneo visoku prednost svojoj ekipi koju Ratkovčani nisu mogli da anuliraju.
Mladost iz Turije je bila ubedljiva na svom terenu protiv drugoplasirane Sloge iz Čonoplje, koja je posle niza od pet pobeda, doživela i drugi poraz.
Ubedljiv trijumf svom timu doneli su Nikola Savin (dvostruki strelac), Bratislav Jelić, Kristian Bajić i Siniša Gašić. Počasni pogodak za goste delo je Mazinjanina.
Nastavila je ekipa iz Gajdobre pobedonosni niz kod kuće, ovaj put savladana je ekipa Obilića iz Zmajeva koja je na samom dnu tabele. Hercegovac je pokupio zlata vredne bodove.
Pobedu su doneli Miladin Srdanov i Simo Adamović (jedan gol je pao pred kraj prvog dela, a drugi pred kraj meča). Jedini gol za goste postigao je Miloš Marković, sredinom prvog poluvremena.
Konačno je pobedu zabeležila ekipa Radničkog 1905 iz Bajmoka, a sigurni su bili u duelu sa Sentom. Srđan Orčić je bio najzaslužniji za pobedu, strelac dva pogotka
Milić i Babić su pogodili za ubedljiviji trijumf. Marko Fodor je samo ublažio poraz svoje ekipe.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Bratstvo nastavlja da “melje” protivnike

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”