Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Piroćanci 7 od 7: Dojkić pogodio za novu pobedu

Fudbaleri Radničkog nastavili su na gostovanju u Paraćinu sjajnu seriju i “minimalcem” (0:1) stigli do sedme pobede u sezoni.
Stadion: Gradski. Gledalaca: 300 Sudija: Dušan Miladinović (Niš). Strelac: Bojan Dojkić u 88. minutu za Radnički. Žuti kartoni: Kojić, Novković, Petrović (Jedinstvo), Petrović, Adžibaba, Janković, N. Mančić (Radnički).
Jedinstvo: Mladenović, Kojić, Novković, Krkić, Stojadinović, Petrović, Jovanović, Žurkić (Nastasijević), Milenović (Radivojević), Radovanović, Marković (Pavlović).
Radnički: Ilić, Stojanov (N. Mančić), B. Mančić, Petrović (Stojanović), Petrov (Đurović), Dojkić, Ristov, Adžibaba (Tošić), Kamenović, Stamenković (Ignić), Janković.
Serija pobeda Piroćanaca za sada nema kraj.
Posle pobede nad SFS Borcem, fudbaleri Radničkog su danas u Paraćinu pobedili i drugog srpskoligaša iz ovog grada. Rezultat isti, minimalna pobeda Piroćanaca, a ono što je bitnije jesu nova tri boda.
Upravo je takva bila i igra danas u Paraćinu. Nisu gosti pružili ono što se očekuje od neprikosnovenog lidera. Domaćin je češće imao loptu u svom posedu. Posebno se u drugom poluvremenu više igralo na polovinu Piroćanaca.
Najbolja odbrana u ligi je i ovoga puta bila na visini zadatka i jednostavno – neprelazna za Paraćince. Domaćin je imao posed, ali su gosti bili konkretniji i opasniji.
U 88. minutu sjajno je po desnoj strani prošao Nemanja Mančić. Usledio je centaršut u srce šesnaesterca. Na pravom mestu bio je Bojan Dojkić i udarcem glavom poslao loptu u mrežu Jedinstva.
U sledećem, 8. kolu Radnički očekuje novi derbi. U Pirotu gostuje Dubočica u utakmici koju mnogi vide kao duel dva najozbiljnija kandidata za povratak u Prvu ligu Srbije.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok