Search
Close this search box.
derbi srpske lige istok
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi Srpske lige Istok i Zone Zapad uživo na Xtip Stream-u!

Ovog vikenda na Xtip Stream-u možete uživo gledati dva fudbalska derbija: Srpske lige Istok i Zone Zapad.

U nedelju, 25. septembra od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Srpske lige – grupa Istok, između SFS Borac iz Paraćina i GFK Dubočica iz Leskovca.

Paraćinci su najprijatnije iznenađenje sezone i do gostovanja u Pirotu nisu znali za poraz. U SFS Borcu kažu da je ekipa Dubočice selektirana za prvo mesto, ali i da žele pobedu i da nisu zadovoljni da ovakve utakmice samo igraju.

Dubočica na krilima tri uzastopne ubedljive pobede i proboja na 2. mesto na tabeli želi nastavak serije i u Paraćinu. Leskovčani su svesni težine zadatka, ali veruju da imaju snage da u derbiju potvrde da imaju tim za 1. mesto.

Takođe u nedelju, ali u popodnevnom terminu, možete uživo pratiti i derbi kola Zone Zapad.

Rembas je odlično startovao i ima maksimalan učinak u prvih 6 kola. U Resavici žele ekspresan povratak među srpskoligaše, a posle 4 pobede na gostovanjima žele novu radost i pred svojim navijačima.

Vinogradar je posle poraza i remija u prethodna dva kola “pao” na 6. mesto. Ekipa iz Gornjeg Zleginja kod Aleksandrovca veruje da može da iznenadi favorizovanog domaćina u nedelju.

U nedelju, 25. septembra od 15:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite meč Zone „Zapad“ između Rembasa iz Resavice i Vinogradara iz Zleginja.

Možda vas zanima

TABELA zone zapad