Search
Close this search box.
img_1_1663958572551
VREME ČITANJA: 2 min

Spektakl u Kikindi

Derbi susret 7.kola Vojvodjanske lige “Istok” igra se u subotu u Kikindi. Naime OFK Kikinda, četvrta na tebeli i sa tri boda manje dočekaće lidera.
Jedinstvo iz Banatskog Karadjordjeva. Očekuje se dobra i neizvesna utakmca gde pobednik neće biti poznat do samog kraja.
U subotu se igraju još četiri utakmice ovog kola. Begej u Žitištu sa mnogo kadrovskih problema dočekuje Jeidnstvo Stević iz Kačareva. Pobeda za domaće je imperativ kako bi uhvatili priključak sa sredinom tabele. U Banatskom Karlovcu Proleter će ugostiti drugoplasiranu Slobodu iz Novih Kozaraca. Gosti će pokušati na neugodnom terenu da dodju do sva tri boda. Vlakovac je mesto susreta Jedinstva i Omladinca iz Botoša. Domaćin je u nezavidnom položaju na tabeli, pa će pokušati pobedom da popravi svoju situaciju. Derbi sredine tabele se igra u Kovinu. Sastaju se domaći Radnički i Borac i Starčeva. Sve miriše na remi.
Nedelja nam donosi još tri meča. Poslednjeplasirana Mladost u Omoljici juri pobedu protiv nešto bolje plasiranog Žaka iz Kikinde. U Perlezu igraju Vojvodina i Kozara iz Banatskog Velikog Sela. Domaćin je nešto bolje plasiran na šestoj poziciji, dok su gosti osmi. Zanimljivo je da su ove dve ekipe pre sezonu-dve vojevale  bitke u Srpskoj ligi. Ruskoselska Crvena zvezda kao petoplasirana juri pobedu protiv najprijatnijeg iznenadjenja prvenstva Poleta iz Idvora. Ekipa iz rodnog mesta Mihajla Pupina je trenutno treća sa istim brojem bodova kao Sloboda na drugom mestu.
Sve utakmice ovog vikenda se igraju sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”