Search
Close this search box.
Нови пројекат (1)
VREME ČITANJA: 1 min

Najava kola šumadijsko-raške zone

Zahuktava se borba u šumadijsko-raškoj zoni, a u subotu i nedelju gledaćemo još sedam izuzetno interesantnih utakmica.
Lider iz Raške, ekipa Bana dočekaće na svom terenu Budućnost iz Resnika. Bane u dosadašnjem delu sezone opravdava ulogu favorita i trenutno su na prvom mestu sa jedanaest bodova. Budućnost je trenutno na 11. mestu, sa osvojena pet boda i u ovoj utakmici pokušaće da pomrse račune domaćinima.
Zanimljivo će biti i u Baljevcu. Trepča iz Kosovske Mitrovice ugostiće OFK RAS iz Novog Pazara. Trepča ima jednu pobedu i čak tri remija rezultatom 1:1, kao i jedan poraz u prvom kolu. Ekipa RAS-a je trenutno pretposlednja, ali daleko od toga da igraju loše i da nemaju kvaliteta. Utakmica se igra u nedelju 25.09. u 15:00.
Još jedan interesantan duel biće odigran u Ratini. Polet i Šumadija odmeriće snage i pokušaće da dođu do sva tri boda. Polet je trenutno 6. sa sedam bodova, dok ekipa iz Kragujevca zauzima 9. mesto, sa jednim bodom manje. Biće ovo jedna tvrda utakmica u kojoj možemo očekivati svašta.
Od ostalih duela, Jošanica će u Novopazarskoj banji dočekati Goč. Gruža u Gruži dočekuje najveće iznenađenje do sada, ekipu Napretka iz Gračca. Mokra Gora će ugostiti ekipu Korićana, dok će u Ribnici domaći Karađorđe igrati sa Srbijom.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone