Search
Close this search box.
New Project (11)
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi kola u Novom Žedniku

Ovog vikenda na programu je 7. kolo Vojvođanske lige „Sever“, trka se nastavlja imamo nekoliko zanimljivih okršaja.
Dva meča na programu su u subotu, 24. septembra u terminu od 15 i 30 časova, dok je preostalih šest mečeva na programu u nedelju, 25. septembra sa početkom od 15 i 30 časova.
U subotu fudbalska poprišta biće Apatin i Bačka Palanka. OFK Mladost na svom SC „Rade Svilar“ dočekaće Bačkogradištansku Vojvodinu, duel označen kao meč začelja, obe ekipe se nalaze u nešto lošijoj situaciji, gosti se povratili nakon trijumfa u prethodnom kolu.
U veoma teškoj poziciji su i Bačkopalanačka Krila Krajine koja na svojoj „Tikvari“ dočekuju Bajšu koja se nalazi u dobrom momentu. Veoma nezgodan momenat za domaćina, a pritom im dolazi u goste veoma nezgodna i kvalitetna ekipa Bajše.
U derbiju kola sastaće se Preporod i OFK Vrbas, obe ekipe raspoložene da uzmu bodove, tim koji pobedi nastavio bi poteru za Slogom i Bratstvom 2019. OFK Vrbas u dobrom momentumu nakon ubedljivog trijumfa, a Preporod u teškom rasporedu, u drugom derbiju zaredom.
U savršenom momentu sastaju se u Turiji, domaća Mladost i gostujuća Sloga iz Čonoplje. Dobra prilika da se odmere snage i da se vidi na čemu su timovi. Mladost krenula lošije, ali su se konsolidovali i krenuli putem pobeda, Sloga posle početnog poraza vezala pet trijumfa.
Hercegovac će ugostiti Obilić iz Zmajeva, meč se igra u Gajdobri, Obilić na samom dnu, bodovi su im neophodni, ali neće im biti lako, domaćin je maksimalan kući i probaće da ostane.
Još jedan meč začelja igra se u Bajmoku, gde domaćin Radnički 1905 dočekuje Sentu. Posle odličnog otvarnja prvenstva, Radnički je zabeležio tri vezana poraza, Senta je posle lošeg starta zabeležila dva trijumfa ali kod kuće, traži se trijumf u gostima.
Meč u Ratkovu se igra između Radničkog 1918 i lidera prvenstva Bratstva 2019. Domaćin je dosad sve pobedio kod kuće, a gost je takođe perfektan u gostima. Biće ovo duel timova koji su se prošle sezone takmičili u nižem rangu.
U Bačkom Petrovcu, Mladost na svojoj „Vrbari“ dočekuje Bačku 1901. Oba tima se nalaze u sredini tabele, ovaj meč će im biti veoma važan, pogotovo domaćinu koji bi da se vrati na pobedničke staze.
U prethodnih nekoliko kola strelci su bili vrlo raspoloženi, mnogo golova je viđeno, malo je utakmica koje su tvrde i koje nisu zanimljive za gledanje.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Derbi kola u Novom Žedniku

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”