Search
Close this search box.
Нови пројекат (3)
VREME ČITANJA: 2 min

Buđenje OFK Beograda

Odigrano je 7. kolo Srpske lige „Beograd“ koje nam je donelo drugu uzatopnu pobedu Romantičara.
Ekipa OFK Beograda je nakon slabog starta u prvih pet kola i učinka od četiri remija i jednog poraza počela da pokazuje pravo lice. Tim sa Karaburme je zabeležio dve uzastopne pobede. Na Novom Beogradu je savladana ekipa Ušća sa 3:0. OFK Beograd je već na sedmom mestu, dok je Ušće pretposlednje sa svega dva osvojena boda.
Još jedan favorit se izgleda vraća na pravu stazu. Nakon dva poraza zaredom Zemun je zabeležio pobedu. Savladana je u Obrenovcu ekipa Radničkog sa 4:0. Zemunci su na četiri boda od vrha, dok je Radnički poslednji sa samo dva boda.
Derbi meč je odigran na Bulbulderu. Domaća Zvezdara i Sinđelić su igrali bez golova. Oba tima su zadržala svoja mesta na tabeli u vrhu.
Lider prvenstva Torlak nije uspeo na svom terenu da upiše pobedu. U Kumodražu, Jedinstvo iz Surčina se pokazalo kao nezgodan protivnik. Susret je završen nerešeno 1:1. Zanimljivo je da Torlak na domaćem terenu ima po jednu pobedu, poraz i nerešen rezultat, dok u gostima ima ostvarene sve četiri pobede.
U duelu dva tima sa Novog Beograda Brodarac je opravdao ulogu favorita i sa 2:1 pobedio Studentski grad. Prva iskra je u Bariču neprijatno iznenadila svoje navijače. Poražena je od BSK iz Borče na domaćem terenu sa 2:1. Baričani su ostali blizu vrha, dok se BSK nakon dve pobede polako budi.
Zemunelo je svedočio dobroj igri Teleoptika i sigurnoj pobedi nad BASK-om od 2:0. Oba tima zauzimaju mesto u sredini tabele.
Domaći Borac je u Lazarevcu imao minimalnu prednost do pred sam kraj kada je Budućnost iz Dobanovaca došla do slađeg boda. Bilo je 1:1.
U ovom kolu je postignuto sedamnaest golova, što je uzimajući u obzir efikasnost u prethodnih par kola, sasvim dobra brojka.
Naredno 8. kolo Srpske lige „Beograd“ se igra za deset dana. Ovo kolo je odigrano par dana ranije zbog obaveza amaterske selekcije FS Beograda na međunarodnoj sceni.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd