Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Mihajlo Mitić najbolji igrač 6. kola Srpske lige Istok

Čitaoci portala Msport i ove nedelje su na Instagramu birali najboljeg igrača kola u Srpskoj ligi Istok.
Glasovima naših čitalaca, za najboljeg igrača u 6. kolu Srpske lige Istok izabran je Mihajlo Mitić, golgeter Topličanin.
Mladi Mitić je u pobedi Topličanina postigao dva gola i bio junak pobede svog tima. Na listi strelaca deli drugo mesto sa Stanisavljevićem iz Jagodine. Postigli su po 7 golova, tri manje od prvog strelca Dušana Savića.
Mitić je u Prokuplje stigao u letnjem prelaznom roku. Rođen je 1. decembra 2002. godine. Ponikao je u Jedinstvu iz Bošnjaca, igrao u juniorima i prvom timu Dubočice, nakon čega je prešao u Crvenu Zvezdu koja ga je poslala na pozmajmicu u Grafičar.
Posle Grafičara prešao je u kruševački Napredak, odakle je i došao u redove prokupačkog srpskoligaša.
“Drago mi je zbog nagrade koju su dali navijači i čitaoci, ali to je priznanje za ceo tim. Odlično se slažemo, atmosfera u ekipi je sjajna i to je recept za uspeh” – kaže za Msport Mihajlo Mitić.
Topličanin je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone na Istoku?
“Dobro radimo, a ono što dajemo na treninzima vraća nam se na utakmicama. Ekipa je odilično ukomponovana, lepo se slažemo i svi na svakoj utakmici daju svoj maksimum. Možda to nije uvek igra koja je lepa za oko, ali daje rezultat i donosi pobede a to je najvažnije”.
Šta očekuješ u nastavku sezone?
“Verujem da možemo da nastavimo seriju dobrih igara i rezultata. Svi smo izuzetno motivisani i željni novih uspeha. Biće još pobeda i golova u ovoj polusezoni” – istakao je u razgovoru za Msport Mihajlo Mitić.
Topličanin u subotu gostuje u Knjaževcu gde će odmeriti snage sa ekipom Timočanina.
Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok