Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Trio iz Dubočice predvodi tim 6. kola Srpske lige Istok

Ubedljivom pobedom fudbaleri Dubočice preporučili su sebe za najveći broj mesta u timu kola.
Leskovčani su sa 8 lopti u mreži ispratili Brzi Brod. Novi het-trik postigao je kapiteb Dubočice Dušan Savić koji je sa 10 golova i prvi strelac lige.
U timu kola još dvojica mladih Leskovčana, Luka Paunović i Mladen Mladenović koji su u duelu sa Brzim Brodom dominirali na svojim pozicijama.
Radnički je u Pirotu u derbiju kola pobedio SFS Borac. Piroćanci imaju najbolju odbranu u ligi, primili su 3 gola na 6 utakmica. Tandem Bojan Dojkić – Božidar Mančić je i ovog vikenda bez greške obavio odbrambene zadatke, a Mančić je bio opasan i u prodorima po bokovima.
Jedinstvo je odnelo bod sa teškog gostovanja na Rosulju. Vlasotinčani nisu uspeli da pronađu rešenje za odbranu Paraćinaca u kojoj se posebno istakao Nemanja Krkić.

Na sredini terena u našem timu kola uz Mladenovića iz Dubočice i njegov prezimenjak Nikola, fudbaler Budućnosti. Iz jednog od najzanimljivijijih mečeva ovog kola koji je završen bez pobedniak u tim kola dolazi i vezista Timočanina Uroš Nikolić.
Igrač sredine terena Meševa Luka Marković je i u Zaječaru potvrdio ofanzivne kvalitete i golom u 85. minutu doneo pobedu svom timu.
Uz kralja strelaca Dušana Savića u špicu napada u timu kola i mladi Mihajlo Mitić, golgeter Topličanina.
Mihajlo Mitić koji je postigao dva gola u pobedi svog tima. Mitić je drugi na listi strelaca, za Stefanom Stanisevljevićem iz Jagodine sa po 7 postignuti golova.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok