Search
Close this search box.
IMG_8568
VREME ČITANJA: 1 min

Tri tima sa po dva igrača u timu kola

U naboljem timu 6.kola Srpske lige ”Beograd” po dva igrača imaju Zvezdara,  Borac i Prva iskra. Zvezdara je u gostima pobedila BASK sa 2:0. Velike zasluge za to imaju mladi golman Mihajlo Nikolić i desni bek Aleksandar Gusnić.
Borac je iznenadio lidera Sindjelića takodje u gostima, bilo je 1:0. Sjajni štoper Nemanja Novaković i strelac pobedonosnog gola desno krilo Nenad Stošković su medju najzaslužnijima za ovaj trijumf. Tim iz Bariča je bio ubedljiv na Novom Beogradu protiv Studentskog grada 3:0. Centalni vezisti Živan Ramović kao igrač utakmice i Miodrag Milenković jedan od strelaca našli su se medju najboljih jedanaest.
Još pet klubova ima po jednog igrača u timu kola. Miloš Šarić, odlični špic, je bio strelac jedinog gola u pobedi Torlaka u gostima nad Zemunom. Iskusni levi bek OFK Beograda sa prvim pogotkom na meču učestvovao je u prvoj pobedi Romantičara u prvenstvu. Savladan je Teleoptik sa 2:1. Do prve pobede u ovom šampionatu došla je i Budućnost iz Dobanovaca. Gol je delo centarfora Vasilija Delibašića. Surčinsko Jedinstvo je sa 2:0 savladalo Brodarac. Drugi gol je delo levog krila Marka Gavrilovića. I tim iz Borče je upisao prvu trojku. BSK je bio bolji od Ušća sa 2:1. Defanzivni vezista Nemanja Milosavljević je postigao vodeći gol. Ovde je zauzeo mesto u centralnom delu odbrane.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd