Search
Close this search box.
IMG_8592
VREME ČITANJA: 2 min

Torlak na vrhu, Sinđelić pao na drugo mesto

Nakon 6. kola Srpske lige “Beograd” na tabeli je došlo do promene lidera.
Ekipa Torlaka je pobedom u gostima nad Zemunom od 1:0 preuzela prvo mesto i vođstvo na tabeli. Ovo je peta pobeda ekipe iz Kumodraža u ovom prvenstvu, a četvrta u gostima. Sa druge strane Zemun polako zaostaje u trci za vrhom tabele.
Jedan od derbija je odigran kraj Careve ćuprije, gde je Zvezdara pobedom nad domaćim BASK TEK om od 2:0 ostala jedina neporažena ekipa u prvenstvu i visoko pozicionirana na drugom mestu.
Do ovog kola, vodeći Sinđelić je kod kuće neočekivano izgubio od Borca iz Lazarevca i doživeo prvi poraz u prvenstvu.
U ovom kolu prvu pobedu su zabeležili Romantičari. OFK Beograd je sa 2:1 na Karaburmi savladao ekipu Teleoptika.
Još dve ekipe su došle do prvih pobeda u prvenstvu. U Dobanovcima je domaća Budućnost bila bolja od Radničkog iz Obrenovca sa 1:0. Obrenovčani su trenutno poslednjeplasirana ekipa u prvenstvu.
BSK iz Borče je pobedio, u derbiju začelja, Ušće Novi Beograd sa 2:1. Borčani su upisali prvu trojku, dok su Novobeograđani uz Obrenovčane jedina ekipa bez trijumfa nakon šest odigranih kola.
Na Novom Beogradu, Studentski grad je poražen od Prve iskre iz Bariča sa 3:0. Baričani su ovom pobedom ostali u vrhu tabele.
Jedinstvo iz Surčina je bilo bolje od Brodarca sa 2:0. Nakon ove pobede oba tima imaju isti učinak uz po osam osvojenih bodova.
Naredno 7. kolo Srpske lige ”Beograd” se igra već u sredu pošto amaterska selekcija FS Beograda ima obaveza na međunarodnoj sceni.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd