Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Sadiković srušio Novi Pazar

Fudbaleri Kolubare savladali su Novi Pazar (1:0) u okviru 12. kola Superlige Srbije.
Novi Pazar je porazom od Zvezde prekinuo pobedničku seriju u Superligi Srbije, ali je i posle utakmice sa Kolubarom ušao u seriju poraza. Pazarci su poraženi u Lazarevcu sa 1:0, te su tako vezali i drugi uzastopni poraz, koji će ih odvojiti od vrha tabele.
Ove sezone su sigurno najprijatnije iznenađenje fudbaleri Novog Pazara, koji su posle početna tri poraza uspeli da vežu čak sedam uzastopnih pobeda pred meč sa Crvenom zvezdom na domaćem terenu. Crveno-beli su tu bili bolji, što je i poljulalo samopouzdanje izabranika Vladimira Gaćinovića.
Koliko im je taj poraz našteti govori i rezultat protiv Kolubare u Lazarevcu, gde su Novopazarci poraženi od domaće ekipe sa 1:0, a gde je gol postigao Damir Sadiković još u 17. minutu i to tako što mu je i Filip Kljajić pomogao svojom nespretnom reakcijom.
Izuzev ovog gola, vredi istaći i šansu Nemanje Milojevića iz 88. minuta, gde je sin bivšeg trenera Crvene zvezde, Vladana, odlično šutirao ali je Filip Kljajić odlično odbranio njegov šut. Takođe, uspeo je u 93. minutu i fudbaler Kolubare da pogodi prečku, šutirao je Nemanja Nikolić, ali je samo nekoliko centimetara delilo njega od postizanja gola.
Foto: FK Kolubara 
Izvor: telegraf.rs

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Sadiković srušio Novi Pazar

Možda vas zanima

TABELA super lige