Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Piroćancima derbi, gužva od 2. do 6. mesta

Fudbaleri Radničkog ostaju jedini klub u Srpskoj ligi koji i posle 6 odigranih kola ima maksimalan učinak.
Piroćanci su do 6. pobede u sezoni stigli u debriju kola. Gost Radničkog bio je do ovog kola neporaženi SFS Borac. Borbeni derbi odlučen je već u 18. minutu pogotkom golgetera Miloša Jankovića.
Na drugo mesto probila se Dubočica koja je do vrha napunila mrežu Brzog Broda (8:0). Predvođeni kapitenom i prvi strelcem lige Dušanom Savićem Leskovčani su stigli do pozicije sa koje kreću u borbu za prvo mesto.
Timočanin je na gostovanju u Popovcu osvojio bod (2:2). Budućnost je prekinula niz od 4 pobede i prepustila drugo mesto na tabeli. Timočanin je još jednom potvrdio da ima tim za vrh tabele.
Topličanin je u Prokuplju stigao i do četvrte pobede u sezoni. Predvođen dvostrukim strelcem Mihajlom Mitićem domaćin je pobedio Pčinju (3:2) i potvrdio da je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone.
Očekivane pobede ostvarili su kao domaćini Jagodina i Radnićki iz Svilajnca. Car Konstantin i Dunav nisu mogli više osim počasnog pogotka na teškim gostovanjima.
Drugi remi ovog vikenda odigran je na Rosulji. Vlasina nije uspela da slomi otpor Paraćinaca, pa će na gostovanju u Prahovu morati da potraži priliku za popravni.
Meševo je iz Zaječara odnelo sva tri boda. Virus koji je oborio veći broj igrača Timoka onemogućio je domaćina da pruži svoj maksimum u duelu sa raspoloženim domaćinima.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok