Search
Close this search box.
fk bor 1919
VREME ČITANJA: 1 min

Piroćanci sami na vrhu Zone Istok, Đerdap stao u Beloj Palanci

Fudbaleri Tanaska Rajića ostali su sami na vrhu tabele Zone Istok sa maksimalnim učinkom i 18 osvojenih bodova.
Piroćanci su u Sokobanji pobedili poslednjeplasirani Ozren (3:5) pa posle 6. kola imaju dva boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce.
Đerdap je posle 5 pobeda zaustavljen u Beloj Palanci. Domaćin je poveo golom Ilića u 53., a gosti iz Kladova su izjednačili pogotkom Zdravkovića u 87. minutu.
Pobedom u Lužnici rezultatom 1:3 priključak sa vodećima je zadržao OFK Zlot koji važi z anajprijatnije iznenađenje sezone.
Bor je u derbiju kola igrao nerešeno sa Balkanskim. U duelu bivših srpskoligaša nije bilo golova, a zaostatak Borana za liderom iz Pirota sada je 5 bodova.
Drugom uzastopnom pobedom Rtanj je napravio iskorak ka sredini tabele. Boljevčani su pobedili Brodoremont u Kladovu rezultatom 2:4 i pretekli svog rivala na tabeli Zone Istok.
Još jedna petarda u režiji Piroćanaca obeležila je 6. kolo. Jedinstvo je u Bogovini pobedilo BSK (0:5) i sa 12 bodova želi priključak sa timovima iz samog vrha tabele,
Hajduk Veljko ni petu utakmicu zaredom nije stigao do pobede. OFK Slatina je pobedila u Negotinu (0:1) i učvrstila svoju poziciju u sredini tabele.

Možda vas zanima

TABELA zone istok