Search
Close this search box.
New Project (9)
VREME ČITANJA: 2 min

Kiša golova u Srpskoj ligi “Zapad”

Odigrano je još jedno, 6. kolo Srpske lige “Zapad”, u kojem je viđena prava goleada.
Jedina utakmica koja je odigrana bez golova u ovom kolu je utakmica u Priboju između FAP-a i Budućnost Krušika. FAP je u poslednjim trenucima mogao da dođe do sva tri boda sa bele tačke, ali nisu iskoristili kazneni udarac.
Rađevac i Sloga (BB) odigrali su nerešeno (1:1). Rađevac je poveo golom Bogdanovića u 41. minutu. Vodili su domaći sve do 80. minuta, kada je Samurović postigao autogol i postavio konačan rezultat.
Na svim ostalim utakmicama viđeno je po tri ili više golova. Najefikasnije je bilo u Ljubiću, gde je domaći Polet savladao Takovo sa 5:1. Dvostruki strelci za Polet bili su Stevlić i Grujičić, dok je jedan pogodak postigao Bugarčić. Jedini strelac za Takovo bio je Mirković.
U Arilju meč je obeležio incident koji se dogodio 60. minutu. Šteta je što se utakmica završila na taj način, jer je do tog trenutka viđena jako dobra fudbalska predstava sa četiri golova. Na kraju su tri boda pripala gostima, a disciplinska komisija FSRZS imaće posla oko ove utakmice.
Tutin nastavlja sa dobrim igrama. U Bogatiću su slavili nakon preokreta, golovima Nazima Hadžibulića. Hadžibulić je bio dvostruki strelac za svoju ekipu i tako doneo ekipi Tutina nova tri boda. Tutin je trenutno na 4. poziciji, sa osvojenih 11 bodova.
U komšijskom derbiju koji se igrao u Čačku, domaći Borac je savladao kraljevačku Slogu rezultatom 2:1. Gosti su prvi poveli preko Panića. Nakon toga domaći dobijaju jedanaesterac iz kog Baždarević postiže pogodak. Trenutak odluke desio se u 78. minutu kada je Kuveljić postigao pogodak. Više o ovoj utakmici ovde.
Sloga iz Požege je u gostima ubedljivo savladala OFK Mihajlovac (0:3). Detaljnije o ovoj utakmici, možete pročitati ovde. I Mladi Radnik je trijumfovao na svom terenu, a izveštaj sa ove utakmice pročitajte na ovom linku.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad