Search
Close this search box.
Sloboda NK
VREME ČITANJA: 1 min

Gužva na vrhu – Vojvođanska liga “ISTOK”

Čini se da Vojvođanska liga grupa “Istok” odavno nije bila ovako ujednačena i zanimljiva. Nakon 6. kola izdvojilo se čak 4 ekipe koje će voditi trku za prvo mesto.
U 6. kolu su favoriti uglavnom ostvarili pobede. Jedinstvo je u Banatskom Karađorđevu savladalo Crvenu zvezdu iz Ruskog Sela sa 3:1, Sloboda iz Nohih Kozaraca je savladala Begej sa 2:0, a Polet iz Idvora ekipu Proletera iz Banatskog Karlovca sa 4:1. Jedino od vodeće četvorke OFK Kikinda nije ostvarila pobedu. Kikinđani su igrali u Botošu protiv Omladinca nerešeno 0:0.
Jedinu pobedu u gostima ostvarila je ekipa Vojvodine iz Perleza koja je savladala Jedinstvo Stević u kačarevu sa 0:4. Pobede su još ostvarili Borac koji je u Starčevu savladao Jedinstvo iz Vlajkovca sa 6:0, ŽAK koji je savladao Radnički iz Kovina sa 4:2 i Kozara koja je u Banatskom Velikom Selu bila bolja od Mladosti iz Omoljica (2:0).
Na tabeli vodi Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva sa 16 bodova, drugo mesto dele Sloboda iz Novih Kozaraca i Polet iz Idvora sa po 14, sledi OFK Kikinda sa 13 bodova i Crvena zvezda iz Ruskog Sela sa 10.
Na fotografiji su fudbaleri Slobode iz Novih Kozaraca

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Gužva na vrhu – Vojvođanska liga “ISTOK”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”