Search
Close this search box.
New Project (11)
VREME ČITANJA: 2 min

Dominacija domaćina u 6. kolu VL “Sever”

Subotnji dan je dosta pokvario planove gostujućim timovima. kišovito i vetrovito vreme fudbal su stavili u drugi plan.
Ponovo su timovi bili izuzetno raspoloženi, 34 gola postignuto je u ovom kolu (samo 7 gostujućih ekipa), i ponovo su neki timovi zabeležili brilijantne partije.
Sloga je posle preokreta savladala Mladost iz Bačkog Petrovca i nastavila pobednosni niz. Sa pet komada u mreži ispratili su Petrovčane kući i dali do znanja da će biti ozbiljni protivkandidati ostali timovima u borbi za vrh tabele.
Trijumf Slogi doneli su Milošević (dvostruki strelac), Vukas, Mitrović i Vidaković. Kod gostujućeg tima golove su postigli Kurtiši i Ožvat (5:2).
Sigurnu pobedu upisala je i Subotička Bačka 1901, najstariji klub u Srbiji sa dva pogotka razlike dobili su OFK Mladost iz Apatina. Pobedu domaćinu doneli su Đurović i Temunović. Bačka hvata priključak, dok se Apatin nalazi u teškoj situaciji (2:0).
Pobeda sa novim trenerom koji je debitovao na klupi Bačkogradištanske Vojvodine. Savladana je Bačkopalanačka ekipa Krila Krajine posle preokreta. Konačno je Vojvodina proigrala i osvojila bodove, sada su Krila Krajine i Vojvodina u identičnoj situaciji.
Pobedonosne golove za domaćina postigli su Božić, Kiš (dvostuki strelac), Pelengić i Tubić. Počasni pogodak za goste i prvi na meču dao je Kljajić (5:1).
Ubedljiv trijumf ostvarila je Bajša kod kuće su savladali Radnički 1918 iz Ratkova. Apsolutna dominacija Bajše tokom meča iskazana je u golovima prvo je precizan bio Tresiglavić, a pred kraj prvog dela i Simić. Prednost je uvećao Lekaj, a tačku na meč stavio Morović (4:0).
U derbiju kola lider je kod kuće bio siguran. Ekipa Bratstva 2019 je savladalo ekipu Preporoda. Pobedu domaćem sastavu doneli su Krstić, Šveljo i Makar i održali svoj tim na vrhu tabele. Ekipa Preporoda je prvi put u sezoni poražena, i bila je bez većih šansi tokom meča protiv Prigrevčana (3:0).
Posle poraza OFK Vrbas se „iskalio“ nad nedužnim Radničkim 1905 iz Bajmoka. U jednom trenutku na semaforu stajalo je 6:0. Totalna dominacija domaćina i ples po kiši. gosti se probudili kasno i postigli dva počasna pogotka i ublažili visok poraz.
Apsolutni junaci meča i pobede OFK Vrbasa su Krainović (tri pogotka) i Klisarić (dva pogotka), još jedan je dodao Bičkeji, a u gostujućem sastavu golove su postigli Vuković i Rajić (6:2).
Ekipa Sente je uhvatila priključak za sredinu tabele, preokretom su stigli do važnog trijumfa. Hercegovac je imao inicijativu imao rezultat i propuštene šanse koje je kasnije Senta kaznila. Račić je doveo svoju ekipu u prednost, ali za preokret Sente pobrinuli su se Mandić „sa kreča“ i Celin (2:1).
U jako tvrdom i neizvesnom meču, sredinom drugog dela igra Mladost iz Turije odnosi tri boda iz Zmajeva i baca Obilić u vrlo nezgodnu situaciju. Obilić je na dnu tabele, bez pobede duži period. Trijumf gostima doneo je golgeter Jelić za jedinu pobedu gostujućeg tima u ovom kolu (0:1).

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Dominacija domaćina u 6. kolu VL “Sever”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”