Search
Close this search box.
Zvezdara 2
VREME ČITANJA: 2 min

Duel neporaženih na Carevoj ćupriji

Već u petak počinje 6.kolo Srpske lige Beograd. Na programu su prva dva meča. Prvi se igra od 15h i 30 minuta na Novom Beogradu.
Studentski grad će ugostiti Prvu iskru iz Bariča. Gosti imaju dva boda više, ali neće im biti lako. Derbi se igra pola sata kasnije na BASK Areni. Četvrtoplasirani BASK TEK je domaćin Zvezdari koja je na trećem mestu tabele. Ona tima su bez poraza u prvih pet kola, s tim da gosti imaju pobedu više. Ovaj susret ćemo direktno prenositi putem kanala MerkurXTip-a.
Subota nam donosi čak pet utakmica. U prvoj od 10 časova lider Sindjelić, koji je takodje neporažen, je veliki favorit protiv ekipe Borca iz Lazarevca. Domaćin ne daje puno golova, ali i prima malo samo jedan do sada. Jedan od derbija se igra u Gornjoj varoši. Zemun nakon poraza od Brodarca traži iskupljenje protiv Torlaka drugoplasirane ekipe na tabeli. Možemo očekivati meč sa puno golova. Budućnost iz Dobanovaca je tokom nedelje promenila trenera. Slab start u prvenstvu sa svega tri boda uslovljava duel sa Radničkim iz Obrenovca kao derbi začelja. Obrenovčani su poslednji na tabeli sa svega dva boda.
U Borči domaći BSK će ugostiti Ušće Novi Beograd. Oba tima su pri dnu, sa po dva osvojena boda. Na Karaburmi OFK Beograd, najveće razočarenje prvenstva, dočekuje Teleoptik. Romantičari su bez pobede za sada sa četiri remija. Optičari imaju bod više.
U nedelju se igra poslednji susret kola. Jedinstvo će u Surčinu dočekati Brodarac. Ekipa sa Novog Beograda je blagi favorit, mada ni domaćine ne treba unapred otpisivati. Utakmica počinje od 16 časova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd