Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Paraćinci neporaženi od maja 2021.

Fudbaleri SFS Borca iz Paraćina nisu samo najprijatnije iznenađenje u Srpskoj ligi Istok gde su ove sezone ostvarili 4 pobede i 1 remi.
Ostvarenje koje pripada grupi najzanimiljivijih u srpskom fudbalu jeste podatak da Paraćinci ne znaju za prvenstveni poraz godinu i četiri meseca.
Poslednji poraz u zvaničnoj prvenstvenoj utakmici Paraćinci su doživeli 19. maja 2021. godine. Tog dana su u 35. kolu Srpske lige Istok poraženi u duelu sa Pčinjom u Trgovištu rezultatom 3:1.
Do kraja te sezone Borac je zabeležio 3 pobede, ali to nije bilo dovoljno da očuva srpskoligaški status. Kao posledica ranijih odluka, iz SLI je na kraju te sezone ispalo čak 12 klubova. Među njima i SFS Borac.
U Zoni Zapad u sezoni 2021/2022. SFS Borac je bio domintatan. Paraćinci su osvojili titulu sa 78 bodova, 19 više od drugoplasiranog Jedinstva iz Kruševca.
SFS Borac je zabeležio 25 pobeda i 3 remija u toj sezoni. I gol razlika je bila za pamćenje: 114 datih i samo 18 primljenih golova.
Paraćinci su u novoj sezoni zadržali oreol nepobedivosti uoči najvećeg iskušenja i gostovanja lideru na tabeli, ekipi Radničkog u Pirotu.
U ovoj neverovatnoj seriji SFS Borac je odigrao 36 zvaničnih utakmica.
Skor je fantastičan i rekordan: 32 pobede i 4 remija u seriji koja traje godinu i 4 meseca.
Foto: printscreen YouTube

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok