Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 11 najboljih u 5. kolu Srpske lige Istok

Tri vodeće ekipe na tabeli zabeležile su proteklog vikenda važne pobede. Radnički, SFS Borac i Budućnost na teškim gostovanjima nisu imali većih problema.
Zbog toga i dominacija igrača ova tri kluba u timu kola po izboru redakcije Msport portala. Uz njih i prvotimci Jagodine, Topličanina, Timočanina i Jedinstva iz Paraćina.
U standardnoj formaciji 4-4-2 na golu je čuvar mreže Jedinstva iz Paraćina Miloš Mladenović. Golman Paraćina je ulio sigurnost svom timu u pobedi nad Radničkim iz Svilajnca.
U odbrani Stefan Miletić koji je uz obavljanje svojih zadatataka, postigao i gol za svoj tim u pobedi Budućnosti u Trgovištu.
Čvrstinu odbrani sve bolje Jagodine u Prahovu je, uz saigrače, dao Nikola Bogdanović. U neizvesnom duelu sa Timokom značajan je doprinos Danila Sujića koji je ove sezone uzdanica Timočanina.
SFS Borac je sa tri gola osvojio sva tri boda u Brzom Brodu. U pouzdanoj odbrani Paraćinaca prednjačio je Marko Mirkailo.
U timu kola Srpske lige Istok ponovo je mladi kapiten Jagodine Đorđe Vasić. Uz njega u veznom redu iskusni Ivan Kaličanin koji u Topličaninu pruža igra kao u najboljim danima na drugoligaškim terenima.
Baćo Nikolić iz Timočanina i Nemanja Mančić iz pirotskog Radničkog zaokružuju kvartet na sredini terena.
U špicu Dušan Milanović koji je postigao prvi gol za Budućnost i otvorio mrežu Pčinje u Tgrovištu.
Uz njega i napadač lidera na tabeli, Radničkog iz Pirota Filip Đurović koji je postigao prvi gol u pobedi svog tima na teškom, vodom prekrivenom terenu u Vlasotincu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok