Search
Close this search box.
New Project (1)
VREME ČITANJA: 1 min

Polet uzeo tri boda u Priboju, Borac deklasirao Krušik

I ovog ponedeljka donosimo vam pregled kola Srpske lige “Zapad”.
Fudbaleri Poleta iz Ljubića, slavili su u derbiju kola protiv FAP-a u Priboju. Strelci za goste bili su sjajni Stevlić i Grujičić. Jedini gol za domaće postigao je Avdić u 90. minutu utakmice.
Borac je u Valjevu deklasirao ekipu Budućnost Krušika (0:4). Trostruki strelac bio je Žerađanin, a četvrti pogodak postigao je Grbović. Krušik nastavlja sa lošim igrama, zabeležili su treći poraz u pet kola i imaju samo šest bodova.
Tutin je zabeležio drugu pobedu u ovoj sezoni. Tragičar utakmice bio je igrač gostiju Ostojić, koji je postigao autogol u 90. minutu. Požarevljani su parirali domaćinu, ali nisu uspeli da dođu ni do boda.
Smederevo je vezalo petu pobedu u pet utakmica. Na svom terenu su pobedili Rađevac rezultatom 2:0. Trenutno su jedini sa maksimalnim učinkom i zauzimaju prvo mesto.
Sloga (BB) predvođena sjajnim Aleksandrom Đokovićem, ubedljivo je savladala OFK Mihajlovac (4:0). Sloga (BB) sada ima dve pobede uz tri poraza i nalaze se na 9. mestu.
U Podunavcima je slavila ariljska Budućnost. Jedini gol na utakmici postigao je Dragan Mirković. Budućnost trenutno nema nijedan poraz i zauzimaju 4. mesto.
Sloga iz Kraljeva još uvek ne zna za pobedu. Na svom terenu, odigrali su 1:1 sa Mačvom. Jedini meč bez golova odigran je u Požegi, gde su Sloga i Takovo podelili bodove (0:0).

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad