Search
Close this search box.
IMG_7328
VREME ČITANJA: 2 min

Novajlije kolo vode

Peto kolo Srpske lige grupa “Beograd“ nije donela bitnije promene u vrhu tabele. Ipak ono što je najzanimljivije je da su na vrhu tabele novajlije iz Beogradske zone Sindjelić i Torlak.
Sindjelić je još u petak na domaćem terenu savladao ekipu Budućnosti iz Dobanovaca. Jedini pogodak je u stvari autogol gostujuće ekipe. Ovom pobedom Sindjelić se osamio na prvom mestu. Prvi pratilac je Torlak. Tim iz Kumodraža je sa ubedljivih 3:0 pobedio Radnički iz Obrenovca. Torlak zaostaje za liderom jedan bod. Radnički je u donjem delu tabele, tačnije na poslednjem mestu.
Derbi je odigran u petak na Novom Beogradu. Sigurnom igrom Brodarac je sa 2:0 pobedio ekipu Zemuna. Ovaj meč ste mogli da gledate uživo putem našeg kanala. Domaćin je u svemu nadvisio jednog od glavnih kandidata za ulazak u viši rang. Drugi derbi je odigran na Bulbulderu. Zvezdara i OFK Beograd su podelili bodove, bilo je 1:1. Domaćin je treći na tabeli, dok su Romantičari tek dvanaesti sa svega četiri boda i još bez pobede u prvenstvu.
U Lazarevcu je domaći Borac doživeo visok i ubedljiv poraz od favorizovanog BASK TEK-a. Raspucani tim sa Careve ćupeije postigao je četiri gola, a primio jedan. Važnu pobedu za priključak gornjem delu tabele ostvarila je Prva iskra. Domaći su na svom terenu u Bariču minimalcem savladali Jedinstvo iz Surčina.
Na Novom Beogradu bodove su podelili Ušće i Sudentski grad. Oba tima su postigla po jedan gol. Bez golova su igrali u Zemunelu Teleoptik i BSK iz Borče. Optičari su zadržali mesto u sredini tabele, dok su gosti došli do tek drugog boda.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd