Search
Close this search box.
Kikinda
VREME ČITANJA: 1 min

Kikinđani sigurni – pregled VFL “Istok”

Posle 5. kola Vojvođanske lige “Istok” počeli su da se izdvajaju favoriti. Nameću se Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva, OFK Kikinda i Sloboda iz Novih Kozaraca, a za vratom im dišu Polet iz Idvora i Crvena zvezda iz Ruskog Sela.
U ovom kolu OFK Kikinda je nastavila sa pobedničkim nizom. Oni su savladali Borac iz Starčeva sa 3:0. Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva je slavilo u gostima. Ekipa iz ovog banatskog mesta savladala je Proleter u Banatskom Karlovcu sa 2:0. Pored Karađorđevčana u gostima su slavili i fudbaleri Poleta iz Idvora koji su savladali Begej iz Žitišta sa 1:3.
Prvu prvenstvenu pobedu ubeležila je ekipa Kozare, koja je u Banatskom Velikom Selu savladala ŽAK sa ubedljivih 3:0. Pobede su ostvarili još Mladost koja je u Omoljici savladala Jedinstvo Stević (1:0), Crvena zvezda (Rusko Selo) je bila bolja od Omladinca iz Botoša (2:0) i Jedinstvo iz Vlajkovca koje je u komšijskom derbiju savladalo Radnički iz Kovina sa 3:2.
Na vrhu tabele je Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva sa 13 bodova, druga je OFK Kikinda sa 12 bodova, po 11 imaju Sloboda iz Novih Kozaraca i Polet iz Idvora, a peta je Crvena zvezda iz Ruskog Sela sa 10 bodova.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”