Search
Close this search box.
New Project (9)
VREME ČITANJA: 2 min

Trepča zabeležila prvu pobedu u sezoni

Fudbaleri Trepče iz Kosovske Mitrovice, savladali su Šumadiju 1903 (4:2) u okviru 4. kola šumadijsko-raške zone.
Trepča je odigrala najbolju utakmicu u sezoni i sasvim zasluženo slavila. I fudbaleri ekipe iz Kragujevca imali su šta da pokažu, ali je ovog puta domaća ekipa bila bolja.
Sve je krenulo dobro po ekipu sa Kosmeta. Poveli su ranim golom kapitena Trajkovića, koji je odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca savladao golmana gostiju.
I ekipa Šumadije je u prvom poluvremenu imala nekoliko jako dobrih prilika, ali nisu uspeli da dođu do pogotka. Na poluvreme se otišlo sa prednošću domaćih od 1:0.
Drugo poluvreme je počelo mirno, ali su gosti morali da jure prednost Mitrovčana. Napadali su i u 55. minutu dolaze do izjednačenja. Pogodak za ekipu Šumadije postigao je Aničić nakon prekida.
Ekipa Trepče je želela samo pobedu u ovoj utakmici. Jurišali su na gol gostiju, napadali, ali nikako nisu uspevali da dođu do pogotka. Par šansi viđeno je i na drugoj strani, ali se do pogotka čekalo sve do 70. minuta.
Tada je loptu u šesnaestercu primio napadač domaćih Ivić, koji nakon jednog starta štopera gostiju pada i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran sa jedanaest metara bio je iskusni Mašić.
Nisu se domaći dugo radovali. Opet prekid i opet domaći loše brane isti. Najviši u skoku biva Živanović, koji u 74. minutu poravnjava rezultat na 2:2.
Videla se velika želja i borba ekipe iz Kosovske Mitrovice i to im se isplatilo. Posle jedne greške u odbrani domaćih, Milosavljević dolazi do lopte i u situaciji jedan na jedan sa golmanom postiže pogodak (3:2).
Poslednji pogodak za domaće, delo je prekaljenog asa Žarka Karamatića. Ekipa Trepče, izborila je slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, a Karamatić postiže prelep pogodak (4:2).
Do kraja utakmice, domaći su iskusno sačuvali prednost i ostvarili prvu pobedu u sezoni. Utiske sa današnje utakmice, preneo nam je kapiten domaćih, Ilija Trajković:
“Zadovoljan sam igrom svojih igrača. Svi smo dali 100% sebe i zasluženo pobedili. Mislim da smo i u nekim ranijim utakmicama zaslužili pobedu, ali falilo je malo sreće. Ovog puta se sve poklopilo i nadam se da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata u narednim utakmicama.”

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone