Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Mladost stigla do pobede nakon preokreta

Duel imenjaka se završio pobedom gostiju u meču za pamćenje, a na semaforu na kraju stajalo je 3:4.
Stadion: SC „Rade Svilar“, Apatin. Sudija: Kuzmanović Nemanja (Kula). Žuti kartoni: Dulić, Solać, Drača, Majstorović, Krunić, Rapaić (Mladost Apatin), Čeman, Kantardžić, Šproh, Jakuš, Laćarak, Požarev (Mladost Bački Petrovac).
OFK MLADOST: Marković, Dulić, K. Jovović, Solać, Đeri (Krunić), Majstorović, Bursać (Bosnić), Đukić, A. Jovović (Đumić), Rapaić, Drača.
MLADOST: Mladenović, Ožvat (Kurtiši), Štefek, Šproh, Brajković, Čeman (Požarev), Stoisavljević (Anđelković), Laćarak, Kanja (Fabri), Jakuš, Kantardžić.
Apatinska OFK Mladost je vodila na poluvremenu 3:1. Sjajnom igrom su za 10 minuta od 0:1 došli do 3:1, a još jedan preokret viđen je u drugom poluvremenu kada su dominirali Bačkopetrovčani i zabeležili veliki trijumf (3:4).
Meč bolje otvara gost, jer je u 6. minutu precizan bio Dejan Laćarak i tako doveo svoj tim u prednost u ranoj fazi utakmice. Tu se domaći nisu ni predali, a nisu se ni povukli.
Pet žutih kartona pokazano je pre prvog gola domaćih, odbrane su bile čvrste u tim momentima, ali sredinom prvog poluvremena domaćin stiže do izjednačenja preko Srđana Rapaića u 30. minutu, i u narednih devet minuta dominirali su domaćini na terenu.
Samo pet minuta nakon prvog gola, pada i novi gol koji postiže Aljoša Jovović i dovodi svoj tim u vođstvo od 2:1 u 35. minutu. A četiri minuta nakon drugog pada i treći gol na opšte iznenađenje i veliku prednost domaćih Stefan Đukić u 39. minutu donosi dva gola razlike. Na poluvreme se otišlo rezultatom 3:1 za OFK Mladost iz Apatina.
Drugo poluvreme, druga priča, gosti energičniji. Već početkom poluvremena u 50. minutu Ognjen Stoisavljević biva precizan i smanjuje rezultat i uliva nadu svom timu da može do preokreta.
Samo desetak minuta kasnije, u 62. minutu povratnik Igor Kanja donosi izjednačenje, a pobedu u 72. minutu još jedan povratnik Ognjen Štefek za nove bodove i novo slavlje u Bačkom Petrovcu, a velike brige domaćinu koji je u katastrofalnoj formi.
Iz Mladosti Bački Petrovac su, za naš portal, kratko prokomentarisali utakmicu:
„Izuzetno zanimljiva i teška utakmica, sa puno sportskog naboja. Puno žutih kartona i startova. Po pitanju golova jedna otvorena utakmica sa puno preokreta. Mi smo dobro otvorili meč, postigli gol, al onda smo pali i primili tri gola i gubili na poluvremenu. I onda totalno druga priča u drugom delu, postigli smo tri pogotka i zasluženo trijumfovali.“
OFK Mladost iz Apatina je trenutno na pretposlednjem 15. mestu sa tri boda, dok je Mladost iz Bačkog Petrovca sa osam osvojenih bodova na 5. mestu.
U sledećem kolu OFK Mladost gostuje Bačkoj 1901 u Subotici, dok ekipa iz Bačkog Petrovca, takođe ide na još jedno gostovanje u Čonoplju i igraće protiv Sloge.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Mladost stigla do pobede nakon preokreta

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”