Search
Close this search box.
IMG_6295
VREME ČITANJA: 2 min

Kolo u tri dana

Peto kolo Srpske lige ”Beograd” igraće se u naredna tri dana.
Prva tri meča se igraju već u petak i to sa početkom od 16 časova. Derbi se igra na Novom Beogradu gde će domaći Brodarac ugostiti ekipu Zemun.
U prva četiri kola domaćin ima osvojenih pet bodova i nalazi se u sredini tabele. Sa druge strane tim iz Gornje varoši je vezao tri pobede i sa devet bodova je u samom vrhu tabele. Svi ljubitelji fudbala će moći da posmatraju ovu utakmicu zahvaljujući strimu MerkurXtipa.
Sinđelić će pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata i na svome terenu savlada Budućnost iz Dobanovaca. Još jedna utakmica na Novom Beogradu se igra u petak popodne. Ušće kao poslednjeplasirana ekipa ima imperativ pobede. Gost je Studentski grad koji za sada ima polovičan uspeh od po dve pobede i poraza.
U subotu su na programu dva susreta. Oba se igraju od 11 časova. U Zemunelu Teleoptik je blagi favorit prtiv BSK Borče. Gosti su uz OFK Beograd najveće razočarenje prvenstva. Barič će bii poprište duela dve podjednake ekipe. Prva iskra i Jedinstvo iz Surčina će sigurno prikazati dobru igru sa nadamo se dosta golova.
Nedelja donosi još tri utakmice. Matine termin od 10 časova je predvidjen za početak dva susreta. Najprijatnije iznenadjenje prvenstva Torlak je favorit protiv Radničkog iz Obrenovca. Duel dva tima iz sredine tabele se igra u Lazarevcu. Borac dočekuje BASK Tek.
Gosti uz Sinđelić i Zvezdaru su jedine ekipe bez poraza posle četiri kola. Poslednji susret kola se igra na Bulbulderu od 16 časova. Vodeća Zvezdara je domaćin jednom od glavnih favorita OFK Beogradu. Romantičari za sada nisu opravdali tu ulogu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd