Search
Close this search box.
fk jedinstvo 1936
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi Zone Zapad u Trsteniku, Rembas na ispitu u Majdevu

Peto kolo Zone Zapad donosi u dva dana dosta zanimljivih utakmica i jedan pravi derbi.
Drugoplasirani Trstenik PPT dočekuje Jedinstvo 1936 iz Kruševca. Bivši srpskoligaš želi pobedu na svom terenu, dok Kruševljani svoje visoke ambicije mogu da potvrde i remijem u derbiju kola.
Rembas sa stopostotnim učinkom u prva 4 kola gostuje u Majdevu. Ekipa Majdevo-Kupci je na 5. mestu na tabeli sa 9 bodova i velikom motivacijom da sruši do sada neprikosnovenog lidera na tabeli.
Još jedan bivši srpskoligaš, Morava 1918 iz Ćuprije želi u borbu za titulu, Sledeća prepreka na tom putu je novi zonaš, Vinogradar iz mesta Gornje Zleginje.
U Despotovcu Sloga dočekuje Orlove iz Jasenova, koji za sada imaju bod više na tabeli.
Zanimljivi će biti i dueli ekipa koje su trenutno u donjem delu tabele.
Blagotin želi beg ka sredini tabele u duelu sa OFK Lugomirom koji je za sada bez bodova. Juhor u Obrežu dočekuje Župu u duelu ekipa koje pobedama žele da poprave utosak sa početka sezone.
U Rekovcu Levač dočekuje Jedinstvo iz Mijatovca. Domaćin je do sada osvoji bod, gosti su bez bodova pa oba rivala u ovaj meč unose puno motiva,
Mladi Borac u Sedlaru dočekuje Kušiljevo u svojevrsnom derbiju sredine tabele, koji će sigurno privući veliku pažnju ljubitelja fudbala.
Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Možda vas zanima

TABELA zone zapad