Search
Close this search box.
IMG_6461
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 4. kola Srpske lige “Beograd”

Na utakmicama 4.kola Srpske lige “Beograd“ tokom proteklog vikenda postignuto je svega devet golova. Prosek je nešto više od jednog gola po meču što je ubedljivo nejneefikasnije kolo u dosadašnjem delu prvenstva.
Pet susreta je završeno rezultatom 1:0, dva bez golova, a jedan susret takodje nerešeno ali 2:2.
Prvo mesto nakon ovog kola preuzela je Zvezdara. Tim sa Bulbuldera je u gostima savladao BSK Borču . Doskorašnji lider Sindjelić prvi put u ovom šampionatu nije pobedio. Na teškom gostovanju BASK TEK-u bilo je nerešeno 0:0.
Torlak je najprijatnije iznenadjenje prvenstva. Tim iz Kumodraža je sa 1:0 u Dobanovcima pobedio domaću Budućnost. Ovo je treća pobeda ekipe iz Kumodraža u gostima. Zemun je zabeležio treću uzastopnu pobedu. Nakon početnog poraza od Zvezdare, Zemunci su se probudili i trenutno su na deobi trećeg mesta sa Torlakom.
OFK Beograd je najneprijatnije iznenadjenje takmičenja. Ima osvojena tri boda uz tri nerešena rezultata na svome terenu. Na Karaburmi je ugošten Borac iz Lazarevca, a krajnji rezultat je bio 2:2. U Obrenovcu nije bilo golova u duelu domaćeg Radničkog i Brodarca. Domaćini su u donjem delu tabele, gosti u sredini.
Studentski grad je u vrlo dobroj partiji bio bolji od Teleoptika. To je bila druga pobeda studenata. Poslednji meč kola je odigran u nedelju. U Surčinu je Jedinstvo pogotkom u nadohnadi vremena došlo do sva tri boda protiv čvrste ekipe Ušća.
Peto kolo se igra za vikend. Nadamo se da će strelci biti mnogo bolje raspoloženi nego u upravo odigranom kolu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd