Search
Close this search box.
New Project (9)
VREME ČITANJA: 1 min

Sloboda pregažena na Zlatiboru, Mačva bolja od Vršca

Fudbaleri Zlatibora savladali su Slobodu iz Užica sa 4:1, dok je Mačva bila bolja od Vršca (2:1) u 7. kolu PLS.
Posle odličnog starta sezone i 10 bodova u prva četiri kola Metalac je sa dva poraza nagovestio krizu, a da ekipa Dejana Rađenovića prolazi kroz težak period potvrdilo je i gostovanje Radu (0:0). Sa druge strane, Građevinari su nakon registracije pojačanja znatno popravili formu, te je bod protiv velikog rivala došao kao nastavak niza.
Istovremeno, snage u okviru 7. kola Mozzart Bet Prve lige u lokalnom derbiju odmerili su Zlatibor i Sloboda, a ubedljivu pobedu domaćina (4:1) sa tri gola potpisao je Nikola Dišić. Rafalu junaka Zlatibora prethodio je gol Čumića, a strelac jedinog gola za Užičane bio je Bogdan Petrović.
Ceo plen na domaćem terenu osvojila je i Mačva koja je u završnici utakmice slomila otpor OFK Vršca i stigla do nove pobede na domaćem terenu. Potvrdili su Šapčani epitet neugodnog domaćina trećom pobedom pred svojom publikom.
Poraz na strani, drugi od početka sezone sprečio je ekipu iz Vršca da se makar do sutra izjednači po broju bodova sa liderom prvoligaškog karavana Grafičarem koji će danas ugostiti RFK Novi Sad.
foto: FK Rad

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE