Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Piroćanci bez greške, Dubočica ubedljiva u derbiju kola

Predvođeni kapitenom i golgeterom Dušanom Savićem Leskovčani su u derbiju kola ubedljivo pobedili Timočanin rezultatom 5:2.
Savić je uz tri gola zabeležio i dve asistencije i junak je trijumfa Leskovčana u jednom od derbija sezone.
U niškom derbiju pobeda Budućnosti koja ostaje uporni pratilac Piroćanaca. Niški “carići” polako konsoliduju redove, ali više od minimalnog poraza (1:0) nisu mogli ove nedelje u Popovcu.
Piroćanci su i dalje jedini tim sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola. Prevdođeni rapspoloženim Denisom Ristovim koji je postao 2 gola fudbaleri Radničkog su opravdali ulogu favorita u duelu sa Brzim brodom.
SFS Borac je pobedom nad Meševom ostao na samo 2 boda zaostatka u odnosu na lidera na tabeli. Topličanin je savladao Dunav i učvrstio se u boljoj polovini tabele posle 4 odigrana kola.
U derbiju Pomoravlja Jagodina je minimalcem osvojila sva tri boda u duelu sa Paraćincima, dok je Radnički u Svilajncu uz dosta muka slomio otpor borbenih Vlasotinčana.
Pčinja je i na gostovanju u Zaječaru potvrdila epitet specijaliste za remije u duelu sa Timokom u Zaječaru. Domaćin je nakon nove uprave angažovao pojačanja u igračkom kadru, a Nikolić i Petrović su doneli čvrstinu u odbrambeni bedem bivšeg prvoligaša.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok