Search
Close this search box.
"Zapad"
VREME ČITANJA: 2 min

Efikasno kolo u Srpskoj ligi “Zapad”

Odlično kolo Srpske lige “Zapad” je za nama. Viđeno je čak 25 pogotka, na osam utakmica.
"Zapad"
Rezultati 4. kola Srpske lige “Zapad”
Kolo je definitivno obeležio susret između Poleta i Sloge iz Požege. Gledali smo jedan odličan meč u Ljubiću, a slavili su gosti rezultatom 2:3. Igrač utakmice je Arsenije Vranić, koji je obeležio utakmicu sa dva pogotka.
Pet pogotka viđeno je i u Mihajlovcu. Tamo je u lokalnom derbiju slavila ekipa Smedereva, ubedljivim rezultatom 1:4. Detaljnije o toj utakmici možete pročitati ovde.
Još jedan susret na kome je viđeno pet golova, igran je u Gornjem Milanovcu. Domaće Takovo je savladalo goste iz Bajine Bašte rezultatom 3:2. Takovo trenutno ima bod više od Sloge (BB) i ove dve ekipe zauzimaju 12. odnosno 13. mesto.
"Zapad"
Lista najboljih strelaca nakon 4. kola
Zanimljiva utakmica odigrana je i u Čačku, gde je Borac pretrpeo prvi poraz (1:2). FAP je slavio na jako teškom gostovanju, što će im sigurno dati dodatni vetar u leđa. Više o ovoj utakmici pročitajte ovde.
Mladi Radnik je konačno zabeležio prvi trijumf (2:1). Požarevljani su golovima Đorđevića i Martinovića savladali Slogu iz Kraljeva. Jedini strelac za Kraljevčane bio je Uroš Veljović u 66. minutu.
U Krupnju dosta zamerki na suđenje od strane domaćeg kluba. Rađevac je poražen od ekipe Reala (1:2) što im je drugi uzastopni poraz. Real se sada popeo na 4. mesto i ima sedam bodova iz prva četiri kola.
"Zapad"
Tabela nakon odigranog 4. kola
Budućnost Krušik je vezala drugu pobedu u nizu. Nisu Valjevci najbolje startovali, ali su konačno ušli u pravi ritam i došli do novih bodova. Oni su u Bogatiću savladali Mačvu, minimalnim rezulatom 0:1.
Jedini meč bez golova odigran je u Arilju. Budućnost i Tutin su podelili bodove u ne toliko interesantnom meču. Reklo bi se da su ovim bodom zadovoljniji gosti iz Tutina.
Nastavljamo da pratimo Srpsku ligu “Zapad”. Najnovije i najzanimljive informacije čitajte samo na našem portalu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad