Search
Close this search box.
111
VREME ČITANJA: 1 min

Karađorđevčani čekaju komšije

Vikend donosi mečeve 4.kola Vojvodjanske lige grupa ”Istok”. Najzanimljiviji duel se igra u Banatskom Karadjordjevu gde će lider i jedina ekipa sa sve tri pobede domaće Jedinstvo ugostit Begej iz Žitišta.
Provereni stručnjaci sa obe strane, Boško Mihajlović na klupi domaćina i Karadjordjevčanin Marko Guteša na klupi gostiju spremaju svoje timove za pobedu.
Pored ovog susreta u subotu se igraju još tri utakmice. U Kovinu će Radnički ugostiti jednog od glavnih favorita lige OFK Kikindu. Oba sastava imaju po dve pobede. Drugoplasirana Sloboda će u Novim Kozarcima biti apsolutni favorit protiv Mladosti iz Omoljice. Gosti su jedna od tri ekipe bez  bodova. Jedinstvo Stević iz Kačareva je blagi favorit protiv Kozare iz Banatskog Velikog Sela. U svakom slučaju očekujemo zanimljiv meč.
Nedelja je predvidjena za isto četiri susreta. Derbi začelja igra se u Kikindi gde se sastaju ŽAK i Jedinstvo iz Vlajkovca. Ni jedna od ekipa još nema osvojenih bodova. Starčevo nam donosi utakmicu izmedju Borca i Crvene zvezda iz Ruskog Sela.
Gosti su bolje plasirani, ali to ništa ne mora da znači. Omladinac FAM će u Botošu ugostiti Proleter iz Banatskog Karlovca. Gosti imaju bod više, ali Botoš je uvek vruće gostovanje. U Idvoru se igra meč koji bi mogao biti jako zanimljiv. U rodnom mestu Mihajla Pupina domaći Polet igra sa komšijskom Vojvodinom iz Perleza.
Sve utakmice ovog kola se igraju od 16 časova i 30 minuta.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”