Search
Close this search box.
Sloga 33
VREME ČITANJA: 2 min

Sloga 33 dočekuje Slobodu, derbi u Aranđelovcu

Treće kolo podunavsko-šumadijske zone, startovaće za vikend. Četiri utakmice se igraju u subotu, a tri u nedelju.
Lider na tabeli, Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi će u subotu na svom terenu dočekatu Slobodu iz Lipe. Sloga je trenutno prva, sa maksimalnim učinkom od dve pobede, uz gol razliku 8:0. Nema sumnje da će i u ovom meču biti veliki favorit.
U Velikoj Plani, gostovaće VGSK iz Velikog Gradišta. VGSK je u prošlom kolu savladao Borac iz Ralje, dok je domaća Morava ubedljivo poražena od Slobode (4:0). VGSK u ovaj susret ulazi kao favorit, ali uvek treba biti oprezan sa ekipom Morave.
Derbi kola igra se u Aranđelovcu. Tamo će snage odmeriti nekadašnji srpskoligaši, domaća Šumadija i RSK iz Rabrova. Šumadija trenutno ima samo jedan bod, dok je RSK posle uvodnog poraza, u prošlom kolu slavio protiv Pomoravlja. Blagu ulogu favorita ima prošlosezonski srpskoligaš, ekipa RSK-a.
Poslednja utakmica koja će se igrati u subotu je utakmica između Karađorđa i Omladinca. Utakmica se igra u Topoli, pa će domaći Karađorđe imati priliku da, pred svojom publikom, dođe do bodova. Omladinac je trenutno neporažena ekipa, uz dva remija iz prva dva kola.
U nedelju nas očekuju još tri utakmice. Pomoravlje 1946 dočekuje Đerdap. Domaći trenutno imaju jednu pobedu i jedan poraz, dok gosti iz Golubca imaju remi i poraz iz prošlog kola. Prošle sezone su jednom slavili gosti, jednom domaći. Očekujemo zanimljivu utakmicu sa dosta golova.
Aranđelovac će biti domaćin još jedne utakmice trećeg kola. OFK Aranđelovac će ugostiti Slogu iz Batočine. Domaća ekipa trenutno ima jedan bod, uz jedan remi i jedan poraz. Sloga je u prethodnom kolu ostvarila pobedu i osvojila prve bodove. Pokušaće ekipa iz Batočine da nastavi niz pobeda.
Trenutno jedina ekipa bez bodova je Borac iz Ralje. U ovom kolu će imati izuzetno težak zadatak kako bi došli do prvih bodova. U goste im dolazi, uz Slogu 33, ekipa koja trenutno ima maksimalan učinak, Rudar iz Stamnice. Rudar je veliki favorit u ovoj utakmici, a sve sem pobede gostiju bilo bi iznenađujuće.

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone